Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Trek: Discovery: 1. sezóna

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
zo zaciatku to bolo slabsie ale druha polka serie vynikajuca zaver spickovy, moderny serial co sa neboji zabijat hlavne postavy a robit zasadne zvraty. to doteraz nikdy v star treku nebolo. co si pamatam tak to iste ako v discovery sefka ochranky padla na zaciatku prvej serie new generation a potom uz nikto, len tam chyba niekto ako spock alebo data (asi by to mal byt "navigator"), co sa mi nepaci uz od novych filmov je vyzor klingonov
22915
zo zaciatku to bolo slabsie ale druha polka serie vynikajuca zaver spickovy, moderny serial co sa neboji zabijat hlavne postavy a robit zasadne zvraty. to doteraz nikdy v star treku nebolo. [spoiler] co si pamatam tak to iste ako v discovery sefka ochranky padla na zaciatku prvej serie new generation a potom uz nikto[/spoiler], len tam chyba niekto ako spock alebo data (asi by to mal byt "navigator"), co sa mi nepaci uz od novych filmov je vyzor klingonov
0 0
reagovat
5/10 za celou sérii, a to se to ke konci zlepšilo. Druhou sérii vynechám stoprocentně.
22914
5/10 za celou sérii, a to se to ke konci zlepšilo. Druhou sérii vynechám stoprocentně.
0 0
reagovat
Já byl spokojenej. Twisty byly ok. Seriál se neplácal na místě, pořád se to nějak zajímavě vyvíjelo, jen mě štvou ty věčný emotivní scény, kdy Michael kouká jen se svraštělým obočím, za mě 7/10.
22912
Já byl spokojenej. Twisty byly ok. Seriál se neplácal na místě, pořád se to nějak zajímavě vyvíjelo, jen mě štvou ty věčný emotivní scény, kdy Michael kouká jen se svraštělým obočím, za mě 7/10.
0 0
reagovat
Hodnocení 6/10 je tak maximum pro Discovery. S většinou recenze souhlasím. Mám jen o něco rozdílný názor na Sonequu Martin-Green a její postavu. Walking Dead jsem příliš nesledoval, takže nevím, jestli zvládá Martin-Green je jeden výraz, ale tady mi tak neemocionálnost přišla jako součást postavy. Michael byla vychována vulkánci s důrazem potlačovat emoce. Tak jsem i její emocionální projevy bral.
Naopak mám problém s Anthony Rappem/Stamentsem, který mi vadil podstatně víc a postupem doby se to vůbec nezměnilo. Shazad Latif je fakt dřevo ale jeho postava prošla zajímavým vývojem.
Absence macatějšího rozpočtu mi nijak zásadně nevadila, byl jsem vlastně docela rád za víc studiových scén než CGI ve vesmíru. Vadily mi ale twisty. Bylo jich moc a přišly mi příliš vychtěné. Nevěřil jsem jim a moc mě nebavili.
Nakonec jsme se docela bavil. Měl jsem důvod dodívat se až do konce, představené universum a postavy mě docela zajímaly a druhou sérii bych viděl rád.
22909
Hodnocení 6/10 je tak maximum pro Discovery. S většinou recenze souhlasím. Mám jen o něco rozdílný názor na Sonequu Martin-Green a její postavu. Walking Dead jsem příliš nesledoval, takže nevím, jestli zvládá Martin-Green je jeden výraz, ale tady mi tak neemocionálnost přišla jako součást postavy. Michael byla vychována vulkánci s důrazem potlačovat emoce. Tak jsem i její emocionální projevy bral. Naopak mám problém s Anthony Rappem/Stamentsem, který mi vadil podstatně víc a postupem doby se to vůbec nezměnilo. Shazad Latif je fakt dřevo ale jeho postava prošla zajímavým vývojem. Absence macatějšího rozpočtu mi nijak zásadně nevadila, byl jsem vlastně docela rád za víc studiových scén než CGI ve vesmíru. Vadily mi ale twisty. Bylo jich moc a přišly mi příliš vychtěné. Nevěřil jsem jim a moc mě nebavili. Nakonec jsme se docela bavil. Měl jsem důvod dodívat se až do konce, představené universum a postavy mě docela zajímaly a druhou sérii bych viděl rád.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se