Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové L.A. Confidential nabírá obsazení


ikona
Sam.Vimes
l.a. confidentiall.a. prisne tajnewalton goggins
Kdo si zahraje Kevina Spaceyho v televizní verzi L.A. - Přísně tajné? 

Seriálové předělávky úspěšných filmů obvykle moc nevítáme. Najdou se i světlé výjimky jako promakaný Westworld nebo nekompromisně ulítlý Ash vs Evil Dead (třetí řada už za pár dní!). Většinou ale jde jen o prachsprosté ždímání námětu, u kterého nás nebaví ani psát oznamovací novinky, na kterou že zaprášenou značku si to producenti vzpomněli tentokrát. Natož na jejich produkty pak koukat. Zatím těžko říct, do které kategorie se zařadí seriálová verze L.A. – Přísně tajné, už jen kvůli právě obsazenému herci ale snad do té první.


Jednu z hlavních rolí si totiž zahraje náš oblíbenec Walton Goggins z Hateful Eight, The Shield a především představitel Boyda Crowdera z neo-westernového Justified. Ujme se role jednoho z detektivů z oddělení vražd, Jacka Vincennese, tedy postavy, již si ve filmu zahrál Kevin Spacey. Pro připomenutí: L.A. Confidential je krimi z drsné školy, v níž tři ne-úplně-čistí detektivové pronásledují sériového vraha v Los Angeles padesátých let. Knižní předlohu napsal James Ellroy a filmová adaptace z roku 1997 získala Oscary za adaptovaný scénář vedlejší ženskou roli za femme fatale Kim Basinger. Nevím, jestli tahle látka potřebovala další zfilmování. Showrunnerem seriálu bude Jordan Harper, který produkoval Mentalistu nebo Gotham, což nám zrovna moc optimismu nedává.

---

Vytáhni v hospodě č. 1: Waltona Gogginse letos můžeme v kinech vidět v nové verzi Tomb Raider nebo v marvelovce Ant-Man and the Wasp.

Vytáhni v hospodě č. 2: Jestli Gogginse znáte především jako představitele drsňáků, asi vás překvapí jeho role v Sons of Anarchy:

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace