Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Mizerové nabírají obsazení


ikona
Spooner
bad boysmizerovénbc
Seriálový spin-off slavných akčňáků vítá známou sexy tvář. 

Ano, možná už jste na to radši zapomněli, ale je to tak. Místo toho, aby se Will Smith a Martin Lawrence konečně vrátili před kamery ve třetích Mizerech, dočká se tato slavná značka na podzim na NBC svého seriálového spin-offu. Ten se bude věnovat postavě Sydney “Syd“ Burnett, bývalé agentce DEA v utajení, ale zejména ségře Marcuse a zřejmě už bývalce Mikea s tváří Gabrielle Union. Prostě projekt od producentů úspěšné Černé listiny, jenž vlastně nikdo nepotřebuje. Už při ohlášení novinky jsem navíc zde psal o mých obavách z toho, že se Bad Boys nakonec přemění na Bad Girls a z nekorektního akčňáku se stane obyčejná rutinní detektivka. A moje tušení se bohužel začíná vyplňovat.

 

Parťačku známé postavy a druhou hlavní roli seriálu si totiž zahraje někdejší sexy idol puberťáků, Jessica Alba. Ta si zahraje policejní vyšetřovatelku Nancy McKenna, válečnou veteránku, jež se mimo práci stará o své dvě předpubertální děti. Své nové parťačce Sydney, která k policii nastupuje jako detektiv po svém konci v DEA, pak závidí její svobodu a nezávislost. Ano, opravdu to nezní nějak lákavě či originálně a už se jen bojím, kdy tvůrci přijdou s mým predikovaným názvem. A vzhledem k tomu, že se k projektu přidala tak známá tvář, jakou pořád Jessica Alba celkem je, už bohužel přestávám věřit i v zaříznutí po pilotu. Tomuhle kousku věnují na NBC zkrátka až příliš velkou péči. Kéž by stejnou dostala i nekonečně odkládaná trojka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace