Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Trailer: Ujetý Legion

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek

SPOONER

A co přesně tam je podle Lynchova stylu krom byzarností, které narozdíl od Lynche dávají smysl?
22964
A co přesně tam je podle Lynchova stylu krom byzarností, které narozdíl od Lynche dávají smysl?
SPOONER
0 0
reagovat

ReptilianJoe

A jaký máš názor na 4 minutovou zametací scénu? Nebyla nudná? Atmosférické scény se točí jinak (viz. hannibal 3. série kde bylo plno takových surrealistických záběrů, ale byli záživně zpracované a ne zbytečně dlouhé)
A takových scén je tam plno.
Navíc to, že ten příběh vlastně ani podle Lynche pořádně nemá dávat smyl je na pováženou.
22971
A jaký máš názor na 4 minutovou zametací scénu? Nebyla nudná? Atmosférické scény se točí jinak (viz. hannibal 3. série kde bylo plno takových surrealistických záběrů, ale byli záživně zpracované a ne zbytečně dlouhé) A takových scén je tam plno. Navíc to, že ten příběh vlastně ani podle Lynche pořádně nemá dávat smyl je na pováženou.
ReptilianJoe
0 0
reagovat
Spíš mi to příjde, jako jiný Lynch. Je to trochu divný, ale tak fox friendly divný, což není vůbec špatný, taky je to pro diváky foxu že ano.

Lynch by z toho udělal něco jinýho bych řekl, i vzhledem k poslednímu Twin Peaks.
22970
Spíš mi to příjde, jako jiný Lynch. Je to trochu divný, ale tak fox friendly divný, což není vůbec špatný, taky je to pro diváky foxu že ano. Lynch by z toho udělal něco jinýho bych řekl, i vzhledem k poslednímu Twin Peaks.
0 0
reagovat
Nemyslím, že je Lynchova tvorba "nudná" či jen "samoúčelné šokováni tvůrcovými sny", ale se srovnáním stejně nesouhlasím.

Jsem si jist, že kdyby Lynch jednou i shledal správné lidstvu nabídnout svou vlastní superhrdinskou fantasmagorii, byla by zdaleka odlišná. Rozumím srovnání, ale nemyslím si, že je správné.

Když už něco, pak je to svérázný styl Noah Hawleyho, který cokoliv udělá, vždy hledá způsob jak odhodit jakoukoliv spojitost s realitou či logikou světa, ve kterém žijeme.
22969
Nemyslím, že je Lynchova tvorba "nudná" či jen "samoúčelné šokováni tvůrcovými sny", ale se srovnáním stejně nesouhlasím. Jsem si jist, že kdyby Lynch jednou i shledal správné lidstvu nabídnout svou vlastní superhrdinskou fantasmagorii, byla by zdaleka odlišná. Rozumím srovnání, ale nemyslím si, že je správné. Když už něco, pak je to svérázný styl Noah Hawleyho, který cokoliv udělá, vždy hledá způsob jak odhodit jakoukoliv spojitost s realitou či logikou světa, ve kterém žijeme.
0 0
reagovat

DarkrayCZ

Ne, nesmažu 8) Stojím si totiž za tím, že kdyby Lynch dělal nějakou náhodou comicsovku, vypadala by asi nějak takhle. A nevycházím v tomhle srovnání pouze z posledního Twin Peaks. A ne, nejsem fanda Lynche ani tebou nenáviděné trojky Twin Peaks. Kadence ujetosti a bizarnosti je tu ale imho podobná jako u Lynchových kousků. A vážně nebudu mazat svůj názor jen proto, že ty se mnou nesouhlasíš ;)
22968
Ne, nesmažu *8)* Stojím si totiž za tím, že kdyby Lynch dělal nějakou náhodou comicsovku, vypadala by asi nějak takhle. A nevycházím v tomhle srovnání pouze z posledního Twin Peaks. A ne, nejsem fanda Lynche ani tebou nenáviděné trojky Twin Peaks. Kadence ujetosti a bizarnosti je tu ale imho podobná jako u Lynchových kousků. A vážně nebudu mazat svůj názor jen proto, že ty se mnou nesouhlasíš *;)*
DarkrayCZ
0 0
reagovat

SPOONER

Prosím tě, smaž tu ,,Lynchovskou komiksovku."

Styl seriálu je úplně odlišný od Lynchovych nudných (všechny výtky směřují na Lynchovu 3. sérii Twin Peaks) až 4 minutových záběru na člověka co zametá (opravdu min. 2 min. dlouhý záběr na člověka co zametá, nedělám si srandu) nebo hraje na automatech, bez zajímavého střihu a vizualu a nebo lidí co čuměj na skleněnou bednu.
Narozdil od Lynchovin, Legion dává smysl a není to jen samoúčelné šokováni tvůrcovými sny (sám prý řekl že to ani smysl dávat nemá nebo teda takhle, že to jsou jeho sny, ty bizarní záběry).

U Legiona jsem se výborně pobavil. U TP 3. série jsem umíral nudou a po zjištění že to stejně nikam nepovede jsem se na to s chutí vy*ral. Měl to nechat hlavním tvůrcům 2. druhé série.

Takže SPOONERE prosím nahraď víš co třeba za ,,Andersonovskou komiksovku" samozřejmě Weseho Andersona (ale i k jeho stylu to má hodně daleko),nechceš přece od seriálu odlákat diváky tím Lynchem.
A nebo to ničím nenahrazuj a uděláš nejlíp jen to prosím smaž.
Potom ti tu klidně i poděkuju.
22967
Prosím tě, smaž tu ,,Lynchovskou komiksovku." Styl seriálu je úplně odlišný od Lynchovych nudných (všechny výtky směřují na Lynchovu 3. sérii Twin Peaks) až 4 minutových záběru na člověka co zametá (opravdu min. 2 min. dlouhý záběr na člověka co zametá, nedělám si srandu) nebo hraje na automatech, bez zajímavého střihu a vizualu a nebo lidí co čuměj na skleněnou bednu. Narozdil od Lynchovin, Legion dává smysl a není to jen samoúčelné šokováni tvůrcovými sny (sám prý řekl že to ani smysl dávat nemá nebo teda takhle, že to jsou jeho sny, ty bizarní záběry). U Legiona jsem se výborně pobavil. U TP 3. série jsem umíral nudou a po zjištění že to stejně nikam nepovede jsem se na to s chutí vy*ral. Měl to nechat hlavním tvůrcům 2. druhé série. Takže SPOONERE prosím nahraď víš co třeba za ,,Andersonovskou komiksovku" samozřejmě Weseho Andersona (ale i k jeho stylu to má hodně daleko),nechceš přece od seriálu odlákat diváky tím Lynchem. A nebo to ničím nenahrazuj a uděláš nejlíp jen to prosím smaž. Potom ti tu klidně i poděkuju.
SPOONER
0 0
reagovat
už se mi sbíhají sliny
22963
už se mi sbíhají sliny
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se