Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se druhých Defenders?


ikona
Spooner
iron fistdaredevildefendersjessicajonesluke cagemarvelnetflix
Spojí se Daredevil, Luke Cage a spol. v další týmovce, nebo šlo pouze o ojedinělou záležitost?  
Comicsová týmovka Defenders měla být jednou z největších seriálových událostí loňského roku. Jenže to tak trochu nedopadlo a spousta z nás se naopak musela vyrovnávat se slušným zklamáním. Místo nářezové comicsárny, v níž konečně spojili síly Daredevil, Luke Cage, Iron Fist a Jessica Jones, jsme dostali chudého bratříčka předcházejících sólovek s podivným scénářem a prakticky žádnou kulervoucí scénou. Diváci tak nakonec řekli na první sérii jen znuděné “hmm“ a Netflix si byl zklamaných reakcí nejspíš dost dobře vědom. O další řadě se totiž prakticky nemluvilo a nyní vlastně stoprocentně víme, že se ji v nejbližší době, a pravděpodobně už vůbec, nedočkáme.

V nedávném rozhovoru k příležitosti druhé série Jessicy Jones to víceméně práskla její představitelka Krysten Ritter. Ta prozradila, že si nemyslí, že se hrdinná čtyřka ještě někdy sejde dohromady. Důvod? S další sezónou se údajně vůbec nepočítalo a záměr tvůrců byl vždy natočit pouze jedinou minisérii. A zdá se, že se na jejich názoru v následující době asi jen tak něco nezmění. Kdyby ovšem její Jessicu do Defenders znovu povolali, herečka by samozřejmě neváhala ani vteřinu. Jenže to nejspíš nehrozí. Tvůrci nejen, že podle ní s další sérií nepočítají, ale vlastně k ní nemají ani žádný důvod. Defenders totiž dle nepotvrzených údajů měli dosti vlažné ratingy, zatím nejmenší ze všech marvelovek od Netflixu. A vzhledem k tomu, že ani buzz okolo startující Jessicy a blížícího se Lukea Cage, není tak velký, jako v případě jejich prvních sezón, asi bude opravdu nejlepší nechat tohle týmové selhání už u ledu. Nebo byste snad chtěli vidět celou čtyřku znovu pohromadě?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace