Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Beverly Hills 90210 se vrací


ikona
Spooner
beverly hillls
Legendární seriál našeho dětství se dočká rebootu. Už zase. 

Asi už jste si stačili všimnout, že aktuální seriálový trend přeje návratům či rovnou kompletním rebootům slavných televizních pecek. Na konci loňského roku se úspěšně vrátil slavný sitcom Will a Grace, za pár dní se vrátí korpulentní Roseanne a stanice CW hodlá přijít s novou podobou hned několika svých slavných titulů. Nové tváře tu zde tak dostanou na podzim populární Čarodějky i sci-fi romanťárna Roswell. A nyní se k těmto kouskům nejspíš přidá i klasika z nejklasičtějších. Ano, pomalu ale jistě se chystá už druhý reboot pubertální kultovky Beverly Hills 90210.

 

Ta už se nové verze dočkala sice přesně před deseti lety a seriál 90210: Nová generace se dočkal solidních pěti sezón. Jenže to je hamižným producentům zřejmě málo, a tak tuto značku zkouší oživit ještě jednou. A se známými tvářemi. I přes producentské řečičky, že by se mělo na devadesátkovou klasiku navazovat jen velmi volně, se totiž už teď počítá s návratem Jennie Garth a Tori Spelling aka Kelly a Donny. Prostě herečky, jež nemají od konce Beverly Hills prakticky do čeho píchnout, a tak vezmou s povděkem každý pokus o návrat. A něco nám říká, že tvůrci rozhodně nezůstanou jen u překecávání těchto dvou vyhaslých hvězdiček. Projekt je ovšem v hodně raném stádiu a může to s ním ještě dopadnout všelijak. A doufejme, že špatně, protože zbytečnější návrat a vzkříšení zapadlé značky si už snad ani neumím představit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace