Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mají Rick a Morty problémy?


ikona
Spooner
mortyrick
Na další sérii šíleného animáku si počkáme možná ještě déle, než jsme mysleli! A dočkáme se jich vůbec? 

Od konce třetí megašílené řady Ricka a Mortyho nám uplynulo už déle jak půl roku a je víceméně jasné, že čtvrté se tento rok nedočkáme. Jeden ze scenáristů Ryan Ridley totiž před pár měsíci prozradil, že práce na dalších dobrodružstvích jdou kupředu zase velmi pomalu a další štace se tak nejspíš dřív jak v roce 2019 opravdu nedočkáme. A podle zákulisních informací se na tomto stavu nic nezměnilo. Fanoušci tak začínají být z tvůrčího tempa malinko podráždění a po tvůrcích chtějí vysvětlení, co jim sakra tak dlouho trvá. A jeden ze showrunnerů, Dan Harmon, jim ho konečně poskytl. A jeho vysvětlení je daleko jednodušší, a zároveň překvapující, než bychom čekali.

 

Harmon a jeho tým by totiž na další řadě rádi makali, jenže stanice Adult Swim jí ani po půl roce nedala oficiálně zelenou! Pro scenáristy je tak malinko těžké pracovat na něčem, co si mateřská televize ještě ani neobjednala. A to je fakt, na který jsme opravdu všichni zapomněli, a tak trochu nám to hlava nebere. Rick a Morty je totiž bezkonkurenčně zatím nejsledovanější hit oné stanice, jenž je navíc po minulé sezóně na vrcholu popularity. A opravdu nechápu, proč tamní kravaťáci pokračování současného animovaného fenoménu ještě neodklepli. Že by v zákulisí probíhaly nějaké ty tvůrčí neshody? Kdoví. Harmonovo vyjádření se dá ovšem jistě brát i jako menší popíchnutí k tomu, aby se tamní hlavouni konečně rozhoupali. Čtvrtá série je totiž aktuálně prakticky u ledu a možná budeme rádi, když se jí dočkáme i v tom roce 2019. I když, radši nebudeme zase příliš panikařit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace