Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Street Fighter se vrací


ikona
Spooner
street fighter
Legendární videoherní bojovka se po neúspěšných filmových pokusech podívá do bedny. 

Aktuální filmový restart Tomb Raidera sice ukazuje, že podle hry opravdu může vzniknout hodně zábavná jednohubka, i přesto ale zůstávají videoherní adaptace tak trochu prokleté. Své o tom ví zejména legendární bojovka Street Fighter. Ta se podívala do kin rovnou dvakrát, oba pokusy ovšem dopadly tak katastrofálně, že se o nich mezi fanoušky radši ani nemluví. A nad tím, zda byl horší devadesátkový Street Fighter s Jean-Claude Van Dammem, nebo Legenda z Hong Kongu s Kristin Kreuk, se raději ani nezamýšlejí. I přesto se ovšem jedná stále o velmi populární značku, a tak si američtí producenti řekli, že to zkusí znovu. A tentokrát v televizi.

 

Produkční společnost Entertainment One tak pomalu chystá seriál na motivy slavné hry. Novinka by pak měla příběhově vycházet ze Street Fighter II a bude se soustředit na postavy Ryu, Kena, Guile and Chun-Li, kteří se snaží zastavit záporáka M. Bisona. A musí se proto samozřejmě zúčastnit turnaje World Warrior. Prostě zápletka, kterou od bojovky tak nějak čekáte. Za seriálem pak bude stát produkční tým zodpovědný za pár let starou websérii Street Fighter: Assassin’s Fist, která ovšem dle internetových hodnocení také nebyla žádný zázrak. Tak uvidíme, zda Street Fighter tentokrát prolomí své prokletí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace