Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spielberg bude dobývat televizi


ikona
Spooner
amazonbardemspielberg
Režijní legenda se po Ready Player One chystá na menší seriálovou štaci. A zatraceně ambiciózní. 

Steven Spielberg už patří mezi režijní pardály, který by se mohl klidně na všechno vykašlat, hodit kameru na hřebík a chytat ryby. Jenže on ani na stará kolena nepolevuje, střídá jeden ambiciózní projekt za druhým a ani po premiéře Ready Player One se nechystá odpočívat. A sem tam si zaběhne i do televize, aby se svou společností Amblin Television zprodukoval nějaký ten nadějný seriálový hit. I když se mu na tomto poli daří tak nějak střídavě, vyplatí se jeho projektům věnovat pozornost. A o jeho nadcházejícím to platí dvojnásob.

 

Společně s internetovým Amazonem a zkušeným scenáristou Stevenem Zaillianem, s nímž pracoval na Schindlerově seznamu, totiž chystá čtyřdílnou minisérii podle života legendárního španělského dobyvatele Hernána Cortése. Ten vedl expedici do srdce Aztécké říše, kde vládl král Montezuma II., jako první propojil dvě naprosto odlišné civilizace a způsobil tak v podstatě pád slavné říše. Tady je zkrátka historického materiálu až až. Seriál bude navíc vycházet z již dosti zaprášeného scénáře samotného Daltona Trumba a tvůrci slibují samozřejmě epickou podívanou. A my nemáme důvod jim nevěřit. A aby těch dobrých zpráv nebylo málo, tak se role slavného mořeplavce ujme španělská továrna na charisma Javier Bardem. A toho vidíme vždy rádi. Jo, a produkce se kromě Spielberga ujme také dvojice zodpovědná za špionážní pecku The Americans, Darryl Frank a Justin Falvey. Ano, taky už se začínáme docela těšit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace