Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

True Detective hlásí problémy


ikona
Spooner
detectivehbopřípadtemnýtruetrue detective
Třetí sezóna kriminální pecky se konečně natáčí. Jenže to bohužel není bez komplikací. 

S třetí sezónou Temného případu si HBO i tvůrce Nic Pizzolatto dali celkem načas a jednu dobu to vypadalo, že se jí snad vůbec nedočkáme. Jenže po sakra dlouhém plánování a psaní scénáře se kamery před pár týdny konečně rozběhly a natáčení je v plném proudu. Třetí série nám tak nabídne vyšetřování děsivého zločinu uprostřed amerických Ozarků, jenž se bude odehrávat v několika dekádách. V hlavních rolích se pak objeví oscarový Mahershala Ali a záda mu bude krýt Carmen Ejogo z posledního Vetřelce či malinko zapadlý Stephen Dorff. Režii si pak měli sebe původně rozdělit právě Pizzolatto a zejména Jeremy Saulnier, režisér drsného snímku Green Room. Jenže právě to už nyní neplatí.

 

Saulnier totiž od seriálu po natočení dvou epizod odchází. Důvod? Tentokrát se oficiálně nejedná o kreativní neshody, ale zřejmě o zaplněný diář, kvůli němuž nemá na další natáčení čas. Ano, to je velmi podivná výmluva vzhledem k tomu, že se natáčení třetí řady plánovalo celkem dlouho dopředu. A hledání ideálního režiséra bylo jedním z důvodů, proč se na roztočení kamer čekalo tak dlouho. Sám Saulnier navíc na svůj Twitter napsal všeříkající status “Bez komentáře“. Takže nakonec půjde nejspíš o ony klasické kreativní neshody. HBO už navíc sehnalo, doufejme, adekvátní náhradu. Zbytek epizod tak společně s Pizzolattem dotočí televizní režisér Daniel Sackheim, jenž je podepsaný například pod božími The Americans. Je ale vidět, že natáčení třetího True Detective neprobíhá úplně bez problémů a úvodní epizody možná nedopadly přesně, jak si HBO a Pizzolatto představovali. Doufejme tedy, že se režijní škatulata na výsledku nijak neprojeví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace