Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hercule Poirot míří do Moskvy


ikona
Spooner
branagh
Britský veterán Kenneth Branagh se po Wallanderovi chystá na další seriálovou štaci. 

Britský matador Kenneth Branagh není zrovna člověk, který by šel z projektu do projektu a raději si pořádně vybírá. Když už si ale nějaký kousek vybere, většinou to stojí za to. Ano, na jeho restart Jacka Ryana s Chrisem Pinem se všichni snaží zapomenout. Minulý rok však zaválel coby nová tvář Herculea Poirota ve Vraždě v Orient Expresu a byl také jedním z nejvýraznějších hereckých prvků válečného Dunkerku. A zapomenout nesmíme také na jeho již kultovní britskou kriminálku Wallander, s níž pro změnu zaválel v bedně. A právě do ní se nyní vrací s další ambiciózní sérií.

 

Zahraje si totiž hlavní roli v adaptaci románu A Gentleman in Moscow od Amora Towlese. Příběh nás zavede do Ruska 20. let a bude se odehrávat během následujících 30 roků. Během nich budeme sledovat osud hraběte Alexandera Rostova, jenž má přikázáno trávit zbytek života v luxusním hotelu, který nemůže za žádných okolností opustit. A zatímco v Rusku a ve světě probíhají velké historické události, on při setkání s různými lidmi přichází k velkému poznání o sobě samém. Asi vám už došlo, že hlavní postavu hraběte si zahraje právě Brannagh, jenž bude seriál samozřejmě i produkovat. Režii ovšem tentokrát přenechá režisérovi parádních Peaky Blinders Tomu Harperovi. Námět pak zní opravdu lákavě a zřejmě jde zase o látku, jež by mohla uznávanému herci zatraceně sednout. Že by tedy další herecká do černého? Nedivili bychom se.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace