Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dr. House v knižní klasice


ikona
Spooner
clooneyhlavahousehululaurie
Hugh Laurie se po nepovedeném Chance představí v sakra ambiciózní minisérii. 

Britského sympaťáka Hugh Laurie všichni milujeme jako hláškujícího Dr. House a před dvěma lety jsme z něj měli slušnou husinu v minisérii Noční recepční. Jenže od té doby se za ním malinko zavřela voda. Zahrál si totiž v rádoby psychologickém seriálu Chance, od něhož si internetové Hulu slibovalo zřejmě velký hit. Jenže místo další výrazné postavy přišla šílená nuda, kterou většina lidí zabalila po pár dílech. A po dvou neúspěšných utrápených sezónách to už naštěstí zabalil i seriál samotný. Jenže Laurie bez práce příliš dlouho nezůstal. Uvidíme ho totiž v jedné z nejambicióznějších minisérií následujících měsíců.

 

Zahraje si jednu z vedlejších rolí v chystané adaptaci knižní klasiky Hlava XXII od Josepha Hellera, kterou pro internetové Hulu chystá samotný George Clooney. Hollywoodská megahvězda bude seriál nejen produkovat, ale natočí i několik dílů a v sérii se ujme role plukovníka Cathcarta. Už nějakou dobu pak víme, že hlavní roli kapitána Yossariana, jenž by se i přes absurdní titulní nařízení rád dostal z války zpátky domů, si zahraje nepříliš známý Christopher Abbott z nedávné antologie The Sinner. Koho si pak zahraje bývalý Dr. House, prozatím nevíme. Už teď je ale jasné, že Hulu asi na tomto projektu šetřit nebude a Clooney do něj láká prověřené tváře a kamarády. A já jsem na tuto adaptaci zvědavý čím dál více.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace