Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo dorazí místo dalších Defenders?


ikona
Spooner
iron fistdaredevildefendersjessicajonesluke cagemarvelnetflix
Druhé týmovky Defenders se na Netlixu asi nedočkáme. Místo toho ale možná dorazí jiný týmový spin-off. 

Asi už všichni víte, že se jedna z nejočekávanějších loňských novinek, comicsovka The Defenders, malinko nepovedla a vlastně byla pro většinu slušným zklamáním. Rozmrzelí však nebyli pouze diváci, ale také hlavouni z Netflixu, kteří od srazu Daredevila, Jessicy Jones, Luke Cage a Iron Fista údajně očekávali mnohem větší sledovanost. O druhé sérii se tak momentálně prý vůbec neuvažuje a Netflix se bude nejspíš soustředit hlavně na hrdinské sólovky, s nimiž to ostatně jde (s výjimkou Punishera) v poslední době taky od desíti k pěti. Jenže jak se zdá, comicsoví fandové by se po Defenders mohli dočkat náplasti v podobě menší týmovky.

 

Fanoušci totiž čím dál více začínají spekulovat o tom, že bychom se mohli dočkat dalšího spojení sil Iron Fista a Luke Cage v Heroes for Hire. Tak se totiž jmenuje populární comicsová série a agentura, kterou si tito dva hrdinové založili, aby mohli pomáhat potřebným. A vzhledem k tomu, že Danny Rand zavítá do druhé sezóny Luke Cage, začíná se o jejich možném otevření známé agentury a společné sérii mluvit mezi geeky čím dál víc. A co je hlavní, stále více jsou této možnosti otevřeni také tvůrci.  K myšlence na minitýmovku se totiž nyní pozitivně vyjádřil nejen představitel Lukea Cage, Mike Colter, ale zejména jeho showrunner Cheo Hodari Coker. Ten v nedávném rozhovoru prozradil, že tato série rozhodně visí ve vzduchu a marvelácký seriálový píseček k ní nejspíš pomalu směřuje. Na Netflixu se tam o Heroes for Hire evidentně mluví a šance vzniku je stále pravděpodobnější. Je pak otázkou, zda bychom se jejich agentury dočkali v podobě samostatného spin-offu nebo ve třetí sezóně jednoho z pánů. Více bych si ovšem vsadil na druhou variantu. Zůstává však otázkou, jestli by i tento týmový pokus nebyl vzhledem k současné formě comicsovek od Netflixu dalším zklamáním. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (6)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace