Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spock míří do Discovery


ikona
Spooner
discoveryspockstar trek
Druhá řada seriálového Star Treku nejspíš přivítá další legendární postavu. 

Upřímně, dalo se to trochu čekat. Když konec první řady úspěšného Star Trek: Discovery nastínil setkání s legendární lodí Enterprise, fanoušci začali doufat, že se s jejím příletem dočkáme i návratu několika povědomých postav. A poslední dny tato přání plní na jedničku. Už víme, že se v seriálu objeví původní kapitán lodi Enterprise Christopher Pike, jehož si zahraje charismatický Anson Mount z Inhumans či westernového Hell on Wheels. Nyní to ale vypadá, že se do seriálu podívá i postava ze všech nejlegendárnější, samotný Spock.

 

Jeho menší návrat na televizní obrazovky prokecla na Comic Conu v El Pasu jedna z někdejších hvězd Star Treku Jonathan “Riker“ Frakes, jenž ve druhé sérii zrežíruje několik epizod. Spockův příchod je pak víceméně logický. Hlavní hrdinkou seriálu je jeho adoptivní sestra Michael Burnham a už jsme se zde seznámili také s jeho rodiči. V druhé řadě bychom se ho měli dočkat v mladší verzi prostřednictvím flashbacků hlavní hrdinky, vyloučena však nejspíš prozatím není ani jeho přítomnost na samotné Enterprise. Producenti pak jeho příchod do seriálu, i když nejspíš na malé ploše, nepotvrdili a na jeho hereckého představitele si budeme muset počkat. Zdá se ale, že Trekkies budou mít u druhé sezóny Discovery menší důvod k radosti.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace