Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile frčí na Netflix


ikona
Spooner
dieselfastnetflixrychle a zběsile
Universum slavné akční série se rozrůstá o seriálového bratříčka. O kom bude? 

Můžeme se jí smát, můžeme vrtět hlavou nad její hloupostí a můžeme se divit, proč na ni stále chodí tolik lidí. Faktem ale zůstává, že akční série Rychle a zběsile vyrostla z malého snímku o vytuněných autech v jednu z nejúspěšnějších filmových značek současnosti, v níž je logika sprosté slovo a může se v ní stát naprosto cokoliv. Universal pak hodlá jednu ze svých nejvýdělečnějších krav dojit, dokud to jde. Kromě dalších pokračování s partou okolo Vina Diesela a plánovaného spin-offu s Rockem a Jasonem Stathamem tak nyní přidávají hamižní producenti dalšího bratříčka v podobě animovaného seriálu. A to na samotném Netflixu.

 

A o kom, že to tentokrát bude? No, i doposud nepojmenovaný seriál samozřejmě zůstane věrný rodině a bude vyprávět o bratranci Doma Torreta, teenagerovi Tonym. Ten se vydá po stopách svého slavnějšího člena rodiny, když je společně se svou partou kámošů najat vládní agenturou k tomu, aby se infiltrovali do elitní závodní ligy, která je ve skutečnosti krytím pro zlou mezinárodní organizaci, jež chce ovládnout svět. Že vám to zní trošku stupidně a vymyšlení náhodného bratrance je až příliš laciné? No, nejste v tom sami. Na druhou stranu, u této série už se nedivíme ničemu a je u ní možná zkrátka ledacos. A cílení animáku na teenagery by mohlo být vlastně dosti šikovným tahem. U seriálu z dílny studia Dreamworks budou samozřejmě přítomni i hlavní producenti slavné značky, včetně samotného Diesela či scenáristy Chrise Morgana. Tak uvidíme, zda si připíší i s tímto rozšířením další hit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace