Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další animované Stars Wars se blíží


ikona
Spooner
star wars
Po Klonových válkách a Povstalcích se Hvězdné války opět dočkají animované podoby. O čem budou tentokrát?  

Všichni moc dobře víme, že Disney hodlá ždímat jednu ze svých hlavních žil, Star Wars, co to jen jde. A to nejspíš do doby, než se přejí i ti nejskalnější příznivci. A kromě hlavní trilogie, spin-offů, plánovaných hraných seriálů a dalších projektů rozhodně nehodlají zapomínat ani na prověřené animáky. Jejich Klonové války a nedávno ukončené Povstalce sice většina dospělých fandů raději ignoruje, svůj účel ovšem evidentně stále plní a dětičky jsou spokojené. A někdy samozřejmě nejen oni. Dalo se pak čekat, že Disney na svých stanicích brzy přijde s dalším nášupem. A ten už se opravdu blíží.

 

Plánovaný animovaný seriál se bude tentokrát jmenovat Star Wars Resistance a bude pojednávat o událostech před sedmou epizodou. Konkrétně budeme sledovat osud mladého pilota Odboje Kazuda Xiono, jenž je poslán na super tajnou misi, při níž má být špionem v rozrůstajícím se Prvním řádu. Kromě nových postav se pak můžeme těšit i na Poe Damerona, Phasmu či oblíbeného robota BB-8. A ve studiu se samozřejmě zastaví i jejich představitelé Oscar Isaac a Gwendoline Christie. Nápad to určitě není špatný a výplň děje a událostí před Sílou se probouzí určitě potěší mnoho fanoušků. Na druhou stranu víme, na jaké publikum tyto animáky míří. A jakou ne zrovna hezkou animací většinou disponují. Ale uvidíme, třeba se tentokrát Disney trefí do vkusu nejen mladším ročníkům.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace