Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smrtonosná zbraň bez Riggse


ikona
Spooner
crawfordfoxlethal weaponzbraň
Seriálový remake filmové klasiky zažívá slušný skandál. A přijde kvůli tomu o jednu z hlavních hvězd. 

Televizní Smrtonosná zbraň nepatří u nikoho u nás v redakci mezi srdcovky. Vlastně na ni, z úcty ke geniálním filmům, raději ani nekoukáme. Fanoušků si ovšem tato kriminálka stihla získat celkem dost a stanici FOX tu vyrostl slušný hit. Okolo seriálu se navíc v posledních týdnech dějí tak divoké věci, že ani my je nyní už nemůžeme ignorovat. A mnozí škodolibci se u nich asi nehezky smějí. Smrtonosná zbraň se totiž zařazuje mezi televizní hity, které krutě doplatily na to, že hlavní hvězda je podle všeho velký idiot.

 

Řeč je pak o představiteli legendárního drsňáka Martina Riggse Claynu Crawfordovi, který svým chováním způsobuje kolegům na place údajně doslova peklo na zemi. Podle informací, jež před několika týdny utekly do amerických médií, totiž herec nejen, že chodí pozdě na natáčení a dělá si co chce, ale prý emociálně týrá ostatní a vytváří na place nenávistné prostředí. Situace prý pak došla údajně tak daleko, že s ním seriálový parťák Damon Wayans po jednom z dalších incidentů přestal mimo kamery zcela komunikovat. Crawford sice rychle přispěchal s prohlášením, že se jednalo o nešťastnou nehodu a svému kolegovi i celému štábu se omlouvá, jenže napjatou atmosféru to podle všeho nijak nevyřešilo. Podle posledních zpráv totiž dostal Crawford údajně kvůli svému chování nekompromisního padáka a tvůrci musí co nejrychleji hledat novou tvář Martina Riggse. Jinak se totiž obnovení pro třetí sérii nejspíš nedočkáme.

 

Na stanici FOX tak museli po vzoru sitcomu Dva a půl chlapa přijít k nejskalnějšímu řešení, jež ovšem může mít na jejich hit velký dopad. Tvůrci totiž nemohou Riggse hodit pod vlak a dát Murtaughovi nového parťáka. Bez Riggse asi Smrtonosná zbraň existovat nemůže, a tak se zkrátka změní hlavní představitel. Což by zase nemuseli někteří diváci vydýchat. Tvůrci se tak dostali do opravdu ojedinělé situace a ze seriálu, jenž měl třetí řadu prakticky jistou, se stal během pár týdnů kousek, u něhož si není jistý už nikdo ničím. Další zdroje totiž hovoří o tom, že se Crawfordem ještě malinko počítá a tvůrci pouze zatím sondují jeho případného nástupce. Tak uvidíme, jak celá chaotická situace nakonec skončí. Něco mi však říká, že Crawford se další řady opravdu nedočká.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace