Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rick a Morty se vrátí s velkým nášupem


ikona
Spooner
adult swimmortyrick
Oblíbená animovaná šílenost konečně dostala zelenou pro další řady. A v bedně se ji jen tak nezbavíme! 

Že to ale trvalo! Okolo čtvrté série Ricka a Mortyho bylo dlouho až podezřelé ticho, Dan Harmon a spol. si dávali s prací na čas a spekulovalo se o tom, že se jí asi nedočkáme dříve, než v létě 2019. Až nedávno vyšlo najevo, že za zdržením byl hlavně fakt, že stanice Adult Swim svůj největší hit ještě paradoxně neodklepla pro další řadu. A to, vzhledem k aktuální obří popularitě Ricka a Mortyho, nedokázal nikdo moc pochopit. Nyní to ovšem kabelovka všech fandům vynahradila mírou vrchovatou.

 

Šílený animák zde totiž neobnovili pouze na jednu sérii, ale rovnou na neskutečných 70 epizod! A to je opravdu palba, která nemá moc obdoby. Vzhledem k tomu, že jsme se během uplynulých tří sérií dočkali 31 epizod, mohla by nám objednaná nálož dát teoreticky dohromady hned sedm dalších sezón. Tomu se říká panečku důvěra. Na druhou stranu, asi málokterý animák si ji v současnosti zaslouží víc. Tak doufejme, že tvůrcům i nadále vydrží jejich obří smršť nápadů. A že se svým tempem dokončí všechny objednané epizody aspoň do důchodu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace