Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem budou seriálové Star Wars?


ikona
Spooner
favreaustar wars
Režisér Jon Favreau se rozpovídal o prvním hraném seriálu z daleké galaxie. Co prozradil? 

Premiéra sólovky Hana Sola je už za dveřmi a Hvězdných válek je proto zase plný internet. A jelikož Hanovo dobrodružství už uvidíme za pár týdnů, fandové už pomalu začínají vyhlížet další projekty z vesmírného univerza. Jedním z nich by měl být konečně i první hraný Star Wars seriál, jenž se po několika marných pokusech konečně hýbe vpřed. Dostal ho totiž na starosti režisér prvních dvou Iron Manů či Knihy džunglí Jon Favreau, který seriál připravuje pro chystanou Disneyho streamovací platformu. Jenže kromě toho se o projektu nevědělo vůbec nic a byl zcela zahalen tajemstvím. Až nyní se Favreau během premiéry Sola konečně rozpovídal. A i když toho neřekl mnoho, pár zajímavých detailů fandům rozhodně poskytl.

 

Zatím stále bezejmenný seriál se bude odehrávat 7 let po vítězné bitvě o Endor Yavin a zavede nás tedy do neprobádaných příběhových vod mezi šestou a sedmou epizodou. Tedy do zhruba stejného období jako plánovaný animovaný seriál Star Wars Resistance. Novinka nám pak nabídne zcela nové charaktery a natáčet se bude na stejnou digitální technologii jako jeho megahit Kniha džunglí. A dodal ještě, že má už napsanou polovinu série. Ano, moc toho stále nevíme a vážně se jedná pouze o první střípky. I ty ovšem fandům stačí k radosti a spekulacím. Už teď se např. objevují na internetu zvěsti, zda se třeba nedočkáme i návratu Ewoků. Na podobné potvrzení (či spíše vyvrácení) si ale asi budeme muset ještě dlouho počkat. I když je ale premiéra evidentně hodně daleko, je hezké vidět, že se Favreau nefláká a první hraný Star Wars konečně směřuje pomalu kupředu.

UPDATE: Tak změna. Seriál se bude odehrávat 7 let po bitvě o Yavin, tedy 3 roky po epizodě VI. Informace byla v prvním oficiálním tweetu špatně napsána a nyní je na všech webech postupně opravována.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace