Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smrtonosná zbraň má nového Riggse


ikona
Spooner
crawfordfoxlethal weaponzbraň
Seriálová verze akční klasiky přišla o svou hlavní hvězdu. A dočkala se hodně netradiční náhrady. 

O nečekaných problémech seriálové Smrtonosné zbrani jste si u nás mohli přečíst před pár dny. Představitel Martina Riggse Clayne Crawford se prý choval na place jako totální idiot, dělal ostatním ze života peklo a herecký parťák Damon Wayans už s ním nechtěl ani mluvit. A ani opakované varování producentů údajně na situaci nic nezměnilo. Tamní kravaťáci proto mohli udělat jednu jedinou věc. Problémového herce (ne)oficiálně vykopli a museli za něj během pár dnů najít odpovídající náhradu. Jinak hrozilo, že u FOXů svůj slušný divácký hit pro třetí sérii neobnoví. To se ovšem nakonec nestane, jelikož tvůrci opravdu našli doslova za minutu dvanáct poměrně známou náhradu.

 

Clayne Crawford má tak oficiálně padáka a novou hvězdou se vedle Wayanse stává Sean William Scott aka legendární Stifler z Prciček. Jo, komediální hláškař se tak nejen poprvé objeví naplno v bedně, ale navíc by se měl ujmout malinko drsnější postavy. Koho přesně si ovšem zahraje ještě není jisté. Je jasné, že Murtaugh dostane přeci jen nového parťáka a podle prvních spekulací by se mělo jednat dokonce o bratra Martina Riggse. Prý aby se alespoň příjmení slavné postavy po jejím nedobrovolném odchodu udrželo v seriálu a značka tak úplně neztratila svůj hlavní trumf. Osobně však doufám, že to tvůrci vymyslí malinko jinak. Náhrada dvou bráchů mi přijde malinko těžkopádná a nechtěně směšná. Jisté je ale to, že třetí řada to nebude mít u diváků po odchodu jejich hereckého oblíbence vůbec lehké. Tak uvidíme, jak se Stifler v roli hláskujícího drsňáka s bouchačkou osvědčí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace