Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hororová série od Guillerma del Tora


ikona
Diego.Dorlan
guillermo del torohorornetflix
Guillermo del Toro nás bude děsit na Netflixu. 

I přesto, že Guillermo del Toro je po letošních Oscarech snad v povědomí každého filmového fanouška si dovolím stručně shrnout jeho dosavadní tvorbu. Del Toro má na svém kontě filmy jako jsou Hellboy, Faunův labyrint či Pacific Rim. Mezi jeho čistě scénáristickou tvorbu patří například hobití trilogie, na které pomáhal Peteru Jacksonovi. S Netflixem již v minulosti spolupracoval na animovaném seriálu Trollhunters. Ten letos bude čekat závěrečná třetí sezóna.

Nový projekt od tohoto režiséra s láskou k monstrům by měla být klasicky hraná série s názvem Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight, jenž by měla být sadou příběhů, které vybere sám režisér. Guillermo se v tomto projektu ujme u některých dílů jak režie, tak i scénáře a pro ostatní díly by měl mít kreativní kontrolu, přičemž má v plánu vybrat tým hororových scénáristů a režisérů. Ti by se měli postarat o ostatní epizody. S produkcí mu bude pomáhat J. Miles Dale, který se podílel i na Tváři vody.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace