Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: FOX


ikona
Spooner
allenfoxserialy
S jakými novinkami přijde mnohými nenáviděná stanice? Chystají tu konečně nějakou pecku? 
Bouřlivý květen na amerických celoplošných stanicích je v plném proudu. Po klasickém zúčtování s úspěšnými i neúspěšnými seriály tak přichází na řadu tvz. Upfronts, na kterých jednotlivé stanice představí své novinky pro nadcházející sezónu i vysílací schéma. A my vám jejich čerstvou nabídku samozřejmě, jako každý rok, postupně představíme. Jako první si vezmeme do parády nováčky televize FOX.
 
Ta před pár dny namíchla většinu diváků, když zařízla slušnou řádku svých zajetých značek v čele s Luciferem či Brooklyn 99 (díky NBC!). Člověk by tak předpokládal, že byly zrušeny třeba proto, že má FOX v zásobě několik opravdu silných novinek. Jenže to tak zatím rozhodně nevypadá. Nejen, že stanice prozatím objednala pouze čtyři nové seriály, ale navíc se dle mého jedná o jejich nejslabší nabídku za několik posledních let. Ostatně, podívejte se sami.
 
The Cool Kids – Sitcom z domova důchodců (!!!), v němž budeme sledovat trojici kamarádů, kteří se zde považují za největší borce. Jejich partu ale naruší nová příchozí, rebelka Margaret, díky níž si budou všichni připadat jako zpátky na střední škole.
 

Last Man Standing – Kromě novinek však FOX vrací malinko nečekaně do hry také před rokem zrušený seriál ABC Poslední chlap, v němž se Tim Allen snaží vypořádat s domácností plné ženského pohlaví. Holt každá stanice chce mít teď svou Roseanne. A když se nemůže (zatím) vrátit Kutil Tim, musí stačit jeho mladší nástupce.

The Passage - Desetiletá Amy Bellafonte je vybrána jako testovací subjekt proti nebezpečnému viru, který může zahubit celý svět. Tajný agent Brad, jenž jí má dovést do tajného vládního zařízení, se ji ovšem rozhodne zachránit a společně s ní utíká před vládními složkami. Má větší cenu život malé holčičky, nebo osud celého světa?

Proven Innocent – Hlavní hrdinkou je právnička, jež se svým týmem otevírá staré případy a obhajuje neprávem odsouzené. Sama totiž byla před lety kvůli mediálně známému případu neprávem několik let ve vězení. Nyní se proto snaží pomáhat těm, které potkal stejný osud. Samozřejmě to však nebude mít vůbec jednoduché.

Rel – Komediální seriál o neustále sebevědomém týpkovi, jehož život se rozpadne pod rukama po zjištění, že ho manželka podvádí s jeho holičem. Snaží se proto postavit zpátky na nohy, začít nový život a být co nejlepším tatínkem na dálku.
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace