Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: ABC


ikona
Spooner
abcserialy
Jaké novinky pro nás chystá oblíbená stanice kromě návratu Nathana Filliona? 

Oznamování novinek pro nadcházející seriálovou sezónu je v plném proudu a tentokrát se podíváme na nabídku ABC, jež letos zabodovala s návratem Roseanne a lékařským The Good Doctor. Tentokrát to ovšem zatím na velký hit těchto parametrů nevypadá. Na druhou stranu, pořád se jedná o štědřejší a zajímavější menu než v případě zoufalých FOXů a několik slušných oddychovek bychom dostat mohli. A když už nic jiného, tak aspoň sympaťák Nathan Fillion se zde dočká po Castleovi konečně dalšího seriálu.

 

A Million Little Things – Drama o skupince kamarádů, kteří se už však příliš nebaví a život každého z nich se ocitl ve slepé uličce. Když ale jeden z nich spáchá sebevraždu, rozhodnou se konečně začít pořádně žít a pospojovat zpřetrhaná pouta mezi nimi.

The Fix - Adewale Akinnuoye-Agbaje alias pan Eko si zahraje mocného Sevvy Johnsona, jenž je očištěn z brutální vraždy ženy a díky médiím a právníkům je považován za oběť systému. Když ovšem o osm let později zemře v jeho okolí další žena, rozhodne se ho žalobkyně Maya Travis konečně dostat za mříže. Bude hrát podle pravidel, nebo si bude muset kvůli svému osudovému případu ušpinit ruce?

Grand Hotel – Novinka z prostředí luxusního hotelu na Miami Beach o charismatickém majiteli Santiagu Mendozovi a jeho nejbližších. Tato rodinka, včetně jeho nové sexy manželky, ale skrývá nejedno tajemství, jež začnou pomalu vycházet na povrch poté, co se Santiago rozhodne hotel prodat. A začne tak ta správná “soap opera“ plná intrik, podrazů, sexy žen i mužů…jo, z tohoto by u dámského publika mohl být solidní hit.

The Kids Are Alright – V sitcomu zasazeném do 70. let se podíváme do rodinky irských katolíků v čele s drsnými a zásadovými rodiči, kteří se snaží přežít výchovu svých osmi ratolestí. V roli otce se představí Michael Cudlitz aka Abraham z Živých mrtvých.

The Rookie – Hvězda Firefly a Castlea na zabití Nathan Fillion se představí coby čtyřicátník, jenž chce zkusit své štěstí jako polda. U ostatních kolegů, kteří ho berou jako zoufalce s krizí středního věku, to však nebude mít jednoduché. Doufáme v další hit a poctivou jednohubku.

Single Parents – Sitcom o skupince disfunkčních svobodných rodičů, jež jsou na výchovu svých ratolestí sami. A tak si zvykli si vzájemně pomáhat.

Schooled – Spin-off úspěšného sitcomu Goldbergovi, v němž se podíváme na akademii Williama Penna a hlavními hrdiny budou ředitel Glascott, trenér Mellor a učitel Lainey Lewis.

Whiskey Cavalier – Celkem pohodově vypadající akční jednohubka, v níž musí spojit síly malinko emocionální titulní agent FBI s drsnou konkurentkou ze CIA, jež spolu povedou speciální tým. A samozřejmě to mezi nimi začne i malinko jiskřit. V hlavní roli se představi Scott Foley a Lauren “Maggie“ Cohan z Živých mrtvých. Jo, tohle by mohlo být docela fajn.

 Jaká novinka nejvíce zaujala vás?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace