Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Report: Koncert Hry o trůny

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Za mě 10/10. Při úvodním main theme na mě šla trochu skepse, protože mi ten zvuk přišel hodně přepálenej a slitej dohromady. Ale v dalším songu už to bylo ok a kvalita zvuku skvělá. Seděli jsme v sedmý řadě v prvním sektoru hned před podiem, takže když hráli za náma, museli jsme se občas otáčet - 3D 360 degrees experience :D

Každopádně to bylo prostě famózní, emoce na plno, jeden z nejlepších koncertů co jsem zažil, z fleku bych si to dal znovu. Doufám že se někdy v podobné kvalitě dočkám i své druhé fantasy srdcovky, hudby ze Zaklínače.
23164
Za mě 10/10. Při úvodním main theme na mě šla trochu skepse, protože mi ten zvuk přišel hodně přepálenej a slitej dohromady. Ale v dalším songu už to bylo ok a kvalita zvuku skvělá. Seděli jsme v sedmý řadě v prvním sektoru hned před podiem, takže když hráli za náma, museli jsme se občas otáčet - 3D 360 degrees experience :D Každopádně to bylo prostě famózní, emoce na plno, jeden z nejlepších koncertů co jsem zažil, z fleku bych si to dal znovu. Doufám že se někdy v podobné kvalitě dočkám i své druhé fantasy srdcovky, hudby ze Zaklínače.
0 0
reagovat
O2 Aréna nebyla úplně plná, jak jsem někde četl, ale i tak byla atmosféra skvělá. Začátek s růstem čarostromu a vytažení houslistky do poloviny výšky arény byl impozantní. Padající sníh se mi též líbil. Po Rudé svatbě se moc netleskalo. O přestávce běželo odpočítívání začátku druhé půle ve vysoké Valyrijštině, což mě hodně potěšilo. Ke konci jsem uvažoval, zda bude modrý plamen, který by určitě šel technicky-chemicky provést, ale nakonec nebyl (kdyby byl, bylo by to hodně stylový). Hra na "Indický cimbál" byla zajímavá a navíc je to můj oblíbený motiv. Morricone měl početnější orchestr i sbor, ale zde úplně stačil menší. Morricone měl ve svém výběru též zařazenou melodii ze seriálu Profesionálové, takže se občas seriálové melodie objevují i s orchestrem a sborem :) (pouze jako jednotlivá ukázka, ne celý večer).
Jinak to bylo parádní opakování proběhlého dějě a skvělá hudba. I ty věty v češtině byly super. Skvělý zážitek.
23159
O2 Aréna nebyla úplně plná, jak jsem někde četl, ale i tak byla atmosféra skvělá. Začátek s růstem čarostromu a vytažení houslistky do poloviny výšky arény byl impozantní. Padající sníh se mi též líbil. Po Rudé svatbě se moc netleskalo. O přestávce běželo odpočítívání začátku druhé půle ve vysoké Valyrijštině, což mě hodně potěšilo. Ke konci jsem uvažoval, zda bude modrý plamen, který by určitě šel technicky-chemicky provést, ale nakonec nebyl (kdyby byl, bylo by to hodně stylový). Hra na "Indický cimbál" byla zajímavá a navíc je to můj oblíbený motiv. Morricone měl početnější orchestr i sbor, ale zde úplně stačil menší. Morricone měl ve svém výběru též zařazenou melodii ze seriálu Profesionálové, takže se občas seriálové melodie objevují i s orchestrem a sborem *:)* (pouze jako jednotlivá ukázka, ne celý večer). Jinak to bylo parádní opakování proběhlého dějě a skvělá hudba. I ty věty v češtině byly super. Skvělý zážitek.
0 0
reagovat
Luxusní zážitek a jeden z nejlepších večerů mého života:) Vím, že to zní strašně ,,klišé,, ale je to tak... 8) Už když jsem při příchodu viděla to nasvícené pódium, přeběhl mi mráz po zádech, a tušila jsem, zažijeme opravdu něco vyjímečného.... Jsem ráda, že se nás tam sešlo tolik, a myslím, že jsme vytvořili skvělou atmosféru..... Spontánní výkřiky během některých scén tomu dodaly patřičný drive...
Ramin je velký sympaťák, a musím zmínit i skvělou zpěvačku a sboristy. Při Reign nebo Winds of winter jsem měla husinu opravdu všude:)) No a vidět Bitvu bastardů na velkém plátně..uff, když Jon tasil měč a postavil se cválající kavalerii.. no prostě WOW.

23152
Luxusní zážitek a jeden z nejlepších večerů mého života:) Vím, že to zní strašně ,,klišé,, ale je to tak... *8)* Už když jsem při příchodu viděla to nasvícené pódium, přeběhl mi mráz po zádech, a tušila jsem, zažijeme opravdu něco vyjímečného.... Jsem ráda, že se nás tam sešlo tolik, a myslím, že jsme vytvořili skvělou atmosféru..... Spontánní výkřiky během některých scén tomu dodaly patřičný drive... Ramin je velký sympaťák, a musím zmínit i skvělou zpěvačku a sboristy. Při Reign nebo Winds of winter jsem měla husinu opravdu všude*:))* No a vidět Bitvu bastardů na velkém plátně..uff, když Jon tasil měč a postavil se cválající kavalerii.. no prostě WOW.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se