Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našel Daredevil záporáka?


ikona
Spooner
daredevilnetflix
Třetí série comicsového borce se pomalu blíží. A možná se v ní potká se svou největší nemesis. 

Okolo třetí série brutálního Daredevila je docela ticho. Nová řada slepého bojovníku od Netflixu se, stejně jako kolegy Iron Fista, nedávno dotočila a s její premiérou se počítá na konec letošního roku. Jenže co se týče obsazení, dlouho se spekulovalo o tom, s kým že se Matt Murdock za pár týdnů utká. Třetí série by totiž měla být údajně adaptací comicsu Born Again, v které sdělí Kingpin světu Daredevilovu pravou identitu a náš hlavní hrdina tím přijde prakticky o všechno. Bylo však tak nějak jasné, že záporácká strana ještě dostane posilu a pouze o střetu s Kingpinem tato série nebude. A nyní už možná máme jasno.

 

Podle informací serveru That Hashtag Show bychom se totiž neměli dočkat nikoho menšího, než jednoho z nejslavnějších Daredevilových záporáků Bullseye, tedy nájemného zabijáka, jenž nikdy nemine svůj cíl. Toho by si měl podle všeho zahrát téměř neznámý Wilson Bethel z Hart of Dixie. Ten byl původně obsazen do nicneříkající role agenta Stevea. Podle serveru se ovšem jedná o kamufláž a ve skutečnosti jde právě o hrdinovi velkou nemesis. Tvůrci se pak v jejím znázornění chtějí inspirovat comicsovou sérií Punisher MAX, takže by mělo jít o zabijáka toho největšího kalibru. Tak uvidíme, zda se fámy potvrdí a fanoušci se v seriálu konečně dočkají jedné z nejvíce ikonických postav. Ostatně, diváci, ale např. i představitel Daredevila Charlie Cox, volají po obsazení Bullseye už od příprav na druhou řadu. Tak snad to konečně klapne.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace