Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Atmosférické Too Old To Die Young


ikona
Spooner
amazonrefnyoung
Režisér Drive se řítí na Amazon s drsnou kriminálkou. Bude z toho nečekaná pecka? 

Dán Nicolas Winding Refn patří mezi režiséry, u nichž si nemůže být člověk jistý opravdu ničím. Na jedné straně jeho filmografie stojí drsná trilogie Dealer, Bronson a stále úchvatné Drive, a na druhé straně nedávné podivnosti Jen Bůh odpouští a Neon Demon, jež zkousnul jen málokdo. Těžko říct do jaké kolonky zapadne jeho novinka Too Old To Die Young. Jeho vůbec první seriál, od něhož natočil všechny epizody, by měl být drsným kriminálním thrillerem ze špinavého podsvětí Los Angeles plné ruské mafie, Yakuzy či mexických zabijáků. 

Zde budeme sledovat příběhy několika odlišných postav a jejich proměnu z nemilosrdných vrahů k andělům pomsty. Hlavní postavu policisty, jež se chce pomstít za smrt parťáka, si pak zahraje Miles Teller z Whiplashe. Jo, moc chytří z toho nejsme a ani první upoutávka nám extra nepomohla. Teaser je totiž hodně divokým a nic neříkajícím mixem záběrů ze seriálů, ale také promo obrázků či fotek z natáčení. Jen hudba a práce s ní tomu dodává tu správnou drsnou atmosféru. Prostě klasická Refnova práce, u níž člověk už neví, jestli se má bát, nebo opatrně těšit.
 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace