Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Živí mrtví přijdou o hlavní hvězdu


ikona
Spooner
amcdeadrickwalkingwalking deadživí mrtví
Bývalý nemrtvý megahit dostává další těžkou ránu. Který herec už to chce v seriálu zabalit? 

Všichni už víme, že megaúspěšné časy Živých mrtvých jsou už dávno pryč. Jen kravaťáci z AMC si to stále nechtějí připustit a hodlají svou post-apokalyptickou nudu natahovat ještě několik další sezón. A to i přesto, že se z nejsledovanějšího seriálu Spojených států stal kousek, jenž v uplynulé osmé sérii padal na své ratingové dno a úroveň první řady. Jenže jak to vypadá, znudění už nejsou pouze diváci, ale také samotní herci. Ze seriálu totiž odchází představitel hlavního hrdiny Ricka, Andrew Lincoln.

 

Informoval o tom známý server Collider s tím, že by to měl hlavní hrdina zabalit už během první poloviny sezóny a objeví se pouze v šesti epizodách. Důvod a způsob jeho odchodu zatím není znám. A je to samozřejmě docela velký šok. Rick je totiž opravdu stěžejní postavou, která samozřejmě “vesele“ žije i v comicsech, a fanoušci si bez tohoto charakteru tuto značku ani neumí představit. Dá se tedy očekávat, že nás stejně jako v případě nedávného odchodu Chandlera Riggse čeká velká nenávist fanoušků a slušný ratingový sešup. Navíc se předpokládá, že během deváté řady dá divákům sbohem i další velká tvář seriálu, Lauren Cohan aka Maggie. 

Ta se s producenty dlouho nemohla dohodnout na nové smlouvě, a tak tvůrcům utekla k novému seriálu ABC Whiskey Cavalier a nakonec se do Walking Dead údajně vrátí jen na taktéž 6 epizod. Nejsou tohle už jasná znamení, proč už raději zavřít krám a odejít alespoň trochu se ctí? Zatím to tak nevypadá. Na AMC chtějí údajně pokračovat dál a do role lídra povýší fanoušky oblíbený Daryl s tváři Normana Reeduse. Živí mrtví zkrátka schytávají další velkou ránu, která je znamením, že i herci už by se asi rádi přesunuli k dalším projektům. A já už fakt doufám, že producenti zaříznou tuhle skomírající značku dřív, než už to bude fakt trapné.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace