Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: CBS


ikona
Spooner
cbsserialy
Jaké novinky chystá na podzim nejsledovanější americká televize? 

Ano, máte pravdu. S výpisem podzimních seriálových novinek celoplošných stanic jsme se trochu zpozdili a dáváme si s nimi tentokrát trošku na čas. Jenže, upřímně, měli jsme holt na skladě mnohem zajímavější témata a kousky. Letošní nabídka nových titulů zkrátka nevzbuzuje velké naděje a ani nejsledovanější CBS není výjimkou. Jejich jedinou výraznou novinkou pak bude zřejmě remake legendárního Magnuma, tentokrát s Jayem Hernandezem, u něhož nostalgici možná zapláčou. A co nás čeká dál? 

 

The Code – Seriál o nejlepších mariňácích, kteří se z války přesouvají do soudní síně. Jeden je trénován jako žalobce, další jako obhájce či vyšetřovatel. Všichni ale pořád zůstávají v nitru vojáky.

Fam – Sitcom o ženě, jež se těší na svatbu se svou láskou a žije si jako v pohádce. Ta jí ovšem skončí, když se k ní nastěhuje její nespoutaná ségra, jejíž život je jeden velký chaos. V hlavní roli se objeví Nina Dobrev z Upířích deníků.

 

F. B. I. – Seriál z produkce Dicka Wolfa, tvůrce nesmrtelného Zákona a pořádku, bude sledovat poctivou práci a dřinu agentů FBI v New Yorku. Connie Nielsen z Gladiátora či Wonder Woman si nevšímejte, v seriálu bude nakonec přeobsazena. 

God Friended Me – Seriál o rozhlasovém moderátorovi, který je zapřísáhlým ateistou. Vše se ale změní ve chvíli, kdy si ho do přátel na Facebooku přidá sám Bůh a začne mu posílat návrhy na přátelství na lidi, jimž má pomoci změnit život. Uff.

 

Happy Together – Sitcom o manželském páru, jenž se začíná kvůli každodenní rutině nudit. Vše se ovšem změní ve chvíli, kdy se k nim nastěhuje mladý hvězdný muzikant, jehož pronásledují novináři. V hlavní roli se objeví Damon Wayans Jr.

Magnum P.I. – Remake slavné seriálu z osmdesátek, v němž Toma Sellecka nahradí sympaťák Jay Hernandez. Ten si tak bude hrát na soukromého dekektiva na Havaji a společně se svými parťáky vyřeší všemožné zločiny. A legendární auto dostane bohužel pořádně zabrat.

Murphy Brown – Po Plném domu, Roseanne a Willovi s Grace přichází návrat dalšího, u nás méně známého, sitcomu Murphy Brown. Hlavní hrdinkou je titulní investigativní novinářka a hlasatelka zpráv, která se svým týmem řeší ožehavé kauzy i humorné situace.

The Neighborhood – Sitcom o nejhodnějším chlápkovi Ameriky, jenž se se svou rodinou přestěhuje do Los Angeles. Jenže se nastěhuje do černošského předměstí, kde ho ne všichni přivítají s otevřenou náručí.

The Red Line – Drama o případu bílého policisty, jenž zastřelí černošského doktora. Děj se bude vyprávět z pohledu tří rodin, jež mají s případem spojitost. 

 

Jaká novinka zaujala vás? 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace