Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: NBC


ikona
Spooner
menunbcserialy
Jaké televizní novinky chystá poslední z celoplošných stanic? Naservíruje nám nečekanou pecku? 

Ano, náš výčet podzimních novinek celoplošných novinek se chýlí ke konci a jako poslední stanice na holení nám zbývá známá NBC. Ta se sice v posledních letech díky megahitu This Is Us či návratu Willa a Grace vyhrabala z nejhoršího, ani zde to ovšem nevypadá, že by nám měli tamní producenti za pár měsíců naservírovat nečekanou pecku. I když těžko říct. NBC sice zveřejnilo seznam svých novinek, na proma zde ale letos tak štědří nebyli. Snad tedy dorazí co nejdříve.

 

Abby's – Sitcom o netradičním, a samozřejmě nejlepším, baru v San Diegu, kde jsou nejlepší ceny a výborná společnost. Bar se totiž ocitá na dvorku titulní Abby. A i když zde platí pevná pravidla, tamní personál a štamgasti jsou jedna velká rodina.

The Enemy Within – Eric Sheperd je bývalá agentka CIA a zrádkyně Spojených států, která si odpykává doživotí. Tedy aspoň do chvíle, kdy ji agent FBI Will musí požádat o pomoc při honbě na další špióna. Dá se však Erice vůbec věřit? V hlavní roli se objeví Morris Chestnut a Jennifer Carpenter alias Debra z Dextera.

 

I Feel Bad – Hlavní hrdinkou sitcomu spíše pro dámské publikum je Emet, která je perfektní matkou, manželkou, dcerou a šéfovou. Teda aspoň by chtěla být. Ve skutečnosti se snaží všechny své životní role skloubit dohromady co nejdokonaleji. Moc jí to ale nejde.

The InBetween – Carrie Bishop má zvláštní dar, který ovšem sama považuje za prokletí. Může totiž vidět a komunikovat s mrtvými. Což se bude pekelně hodit dvojici agentů FBI, již jí požádají o pomoc při vyšetřování tajemné vraždy. A samozřejmě nakonec nezůstane pouze u jednoho případu.

Manifest – Let č. 828 se dostal do silné turbulence. Když však jeho pasažéři a posádka konečně vystoupili, zjistili, že během oné turbulence uplynulo několik let a jejich nejbližší je považují za mrtvé. Jak se vypořádají s tím, že přišli o několik let života a jejich partneři šli často v životě dál? Proč strávili v turbulenci několik let a co zvláštního se jim pořád děje? A kdy televizní producenti pochopí, že mysteriózní seriály už dneska prostě moc nefrčí?

New Amsterdam – Lékařský seriál o titulní nejstarší nemocnici ve Spojených státech, do jejíhož čela byl jmenován mladý a osobitý doktor Max Goodwin. Ten ovšem začne vládnout v nemocnici velmi netradiční rukou a prosazovat neortodoxní metody. Sám pak před ostatními ukrývá velké tajemství.

The Village – Drama o jedné zdánlivě obyčejné budově v Brooklynu, jejíž obyvatelé ale k sobě mají velmi blízko a chovají se k sobě jako jedna velká rodina.

 

 Zaujalo vás z této nabídky vůbec něco?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace