Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Roseanne bez Roseanne?


ikona
Spooner
abcroseanne
Bude seriálový megahit nakonec pokračovat bez své největší hvězdy? 

O asi největší televizním skandálu tohoto roku okolo legendárního sitcomu Roseanne jste si u nás, nebo prakticky všude na netu, už asi něco přečetli. Seriálová hvězda Roseanne Barr se před týdnem na sociálních sítích zase ukázala jako pořádná rasistka, když označila bývalou poradkyni Baracka Obamy Valerii Jarrett jako “potomka muslimského bratrstva a Planety opic“, a ABC po velkém mediálním skandálu reagovala okamžitým zrušením jejich nejúspěšnějšího sitcomu. A většina veřejnosti jim s úctou tleskala za to, že k tomu našli odvahu. Jenže teď se začíná věc malinko měnit. Zatímco hlavní hvězda seriálu dále perlí na Twitteru a mimo jiné prohlašuje, že za její rasistické výroky mohou prášky na spaní, producenti hledají způsob, jak vrátit Roseanne zpátky do hry. Tedy bez Roseanne.

 

Ano, producenti a ABC opravdu chtějí v seriálu pokračovat bez jeho titulní postavy, ať už v případném pokračování, či nějakém spin-offu. Oficiálním důvodem pak je údajně snaha o to, aby zbytek obsazení a štábu nedoplatil na chybu hlavní hvězdy a mohl pokračovat v nastavené práci. Všem je ale jasné, že pravý důvod je o něco papírovější a zelenější. Nejvíce se pak snaží pokračování protlačit hlavní producenti, Tom Werner a herečka Sara Gilbert, jež v seriálu hraje dceru Roseanne, Darlene, okolo níž by se mělo v případném pokračování točit nejvíce pozornosti. Ostatně, právě tato producentská dvojice má prý největší zásluhu na tom, že se sitcom letos po 20 letech vůbec vrátil do bedny. Jenže i když snahy o pokračovaní jsou údajně každý den čím dál větší, možná nakonec vůbec nedopadnou. Roseanne Barr totiž vlastní část práv na seriál a je tedy pravděpodobné, že by k celé záležitosti byly přivolány hollywoodská právnická esa. Dá se navíc spekulovat, jestli by seriál bez hlavní tváře diváky ještě vůbec zajímal. Možná by se měl tento padlý sitcom nechat konečně navždy spát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace