Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spin-off Hry o trůny dostal zelenou


ikona
Spooner
gamegothbohrahra o trůnymartin
Jeden z chystaných prequelů fantasy megahitu se dostane před kamery. Kam nás zavede? 

Aneb novinka, která asi nikoho moc nepřekvapí. Nejsledovanější seriál současnosti, fantasy Hra o trůny, se sice příští rok dočká velkolepého finále, každému je ale jasné, že tím výlety do světa z pera George R. R. Martina rozhodně nekončí. HBO už dříve oznámilo, že hodlá fantasy svět rozšiřovat spin-offy či prequely a ve spolupráci se slavným spisovatelem pracovali rovnou na 5 potenciálních seriálových bratříčcích. A první z nich se nyní oficiálně podívá i před kamery.

 

HBO si totiž objednalo pilot od Martina a scenáristky Kingsmanů či Kick-Ass Jane Goldman, která bude zároveň showrunnerkou seriálu. Prequel nás zavede do Západozemí několik tisíc let před událostmi ze Hry o trůny a měl by nám ukázat Věk hrdinů a jeho nejtemnější hodiny. Prozkoumat bychom pak měli pravý původ Bílých chodců, hrozivá tajemství z historie Západozemí či legendu rodu Starků. Každému skalnímu čtenáři série pak z toho nejspíš jasně vyplyne, že bychom se mohli klidně dočkat legendy okolo Dlouhé noci a bájného hrdiny Azor Ahaie. A to by bylo opravdu velké. Uvidíme, co dalšího nám tvůrci o připravovaném kousku v budoucnu prozradí. Něco mi říká, že pouze u pilotu ovšem zatím nepojmenovaná novinka nezůstane. Jsme zvědavi, jestli zrovna z tohoto projektu vyroste GoT nástupce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace