Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thanos míří do bedny


ikona
Spooner
brolinhuluthanos
Hvězda třetích Avengers a druhého Deadpoola se vrhne na seriálovou štaci. 

Co si budeme povídat, tohle filmové léto patří Joshu Brolinovi. Nejdříve se představil coby zatím nejlepší záporák marveláckého universa Thanos v třetích Avengers, hned poté zaválel coby Cable v druhém Deadpoolovi a už za pár dní nás doufejme odrovná i v druhém Sicariu. Brolin je zkrátka všude a asi není nikdo, kdo by to charismatickému sympaťákovi nepřál. A vypadá to, že brzy zamíří po dlouhých letech zase do seriálových vod.

 

Společně s internetovým Hulu totiž chystá doposud nepojmenovaný, pravděpodobně komediální, projekt. V něm si zahraje tak trochu nadnesenou verzi sebe sama. Seriálový Josh Brolin totiž bude vyhaslým hercem bez duše, jenž sekne se svou hollywoodskou kariérou a po cestě za sebepoznáním se z něj stane guru. A to je zatím vlastně všechno, co o této novince víme. Série je totiž zatím prakticky v plenkách, nemá ani svého showrunnera a nejspíš se bude také čekat, až bude mít herecká hvězda malinko volný svůj nabitý diář. Představa Brolina, jenž si ze sebe umí udělat pořádnou srandu, nás ale docela láká. Ostatně, jako většina projektů, v nichž se objeví.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace