Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude novým papežem?


ikona
Spooner
hbomalkovichnew pope,tv- sorrentinopapežyoung pope
Pokračování oceňované série Paola Sorrentina se pomalu blíží. Která hvězda nahradí Judea Lawa? 

Mladý papež, jehož společně s evropskými stanicemi koprodukovala také HBO, nebyl žádný seriálovým megahitem. Díky další osobité režii Paola Sorrentina a ďábelskému Jude Lawovi, který si v roli neortodoxního papeže střihnul jednu z nejlepších rolí své kariéry, se ovšem jednalo o dosti opěvovanou podívanou, jež si stačila udělat solidní renomé. Sorrentino tak už konečně začíná připravovat přídavek s výstižným názvem The New Pope. Ten by však neměl být klasickou druhou řadou, ale prostě další limitovanou sérií, která bude vycházet ze stejného prostředí. Jude Law se tak do titulní role papeže logicky nevrátí a zatím není jasné, zda se v seriálu vůbec objeví. Tvůrci tak za něj sehnali neméně slavnou náhradu.

 

Jeho nástupcem a novým papežem, jenž se bude muset mimo jiné vypořádávat s intrikami ve Vatikánu, se totiž stává John Malkovich. Ten se nám pak na seriálovém poli hezky zabydluje. Po naštěstí zapomenutém propadáku Crossbones se totiž objeví na BBC coby nový Hercule Poirot ve Vraždách podle abecedy a nyní k tomu přidává další nadějný zářez, v němž by se mohl navíc po delší době herecky zase utrhnout ze řetězu. Detaily o jeho postavě se zatím bohužel neví, kamery se pak rozběhnou až na podzim. Vzhledem k návratu Sorrentina, jenž se opět postará i o scénář, ale zase čekám tu nejvyšší kvalitu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace