Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Doom Patrol pomalu oznamuje obsazení


ikona
Diego.Dorlan
dc comicsdoom patrolkomiks
Další komiksový seriál od DC začíná oznamovat hlavní herce. 

Pokud se Vám zdá, že komiksových seriálů je již příliš, tak jste pravděpodobně v menšině, jelikož po nich je stále neuvěřitelná poptávka. Z toho důvodu vznikají stále nové a nové seriály, které se snaží zaujmout diváky. Jedním z těchto seriálů bude Doom Patrol podle komiksů od DC. Jedná se o partičku méně oblíbených hrdinů, jež svět z různých důvodů zavrhl, ale oni se ho i tak snaží zachránit. Scénář píše Jeremy Carver, scenárista Supernatural, a premiéra by měla být příští rok.

April Bowlby byla obsazena do role Elasti-Woman, jedné z hlavních členek týmu. Odkud tuto herečku můžete znát? V zámoří se nejvíce proslavila jednou z hlavních rolí v seriálu Drop Dead Diva, který ale u nás proletěl spíše pod radarem. Čeští diváci ji tak mohou znát spíše z vedlejších rolí v seriálech jako Teorie velkého třesku, Jak jsem poznal vaši matku nebo Dva a půl chlapa. Jedná se tedy spíše o komediální herečku, a tak se uvidí, jak si poradí v roli postavy se super schopnostmi. Poprvé ji v této roli budeme moci vidět v seriálu Titans, jenž by měl předcházet Doom Patrol.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace