Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batwoman se začíná rýsovat


ikona
Diego.Dorlan
batwomancwkomiks
Arrow, Flash, Supergirl a Legendy dostanou posilu. 

Návštěva Batwoman v každoroční crossoverové událostí stanice CW, která zastřešuje Arrowa, Flashe, Supergirl i Legends of Tomorrow, byla oznámena již před několika měsíci. Nicméně nyní se daly do pohybu události, které by měly této komiksové hrdince eventuálně přinést její vlastní seriál. V komiksech má Batwoman od roku 2006 nový původ a jedná se o židovskou lesbičku. Tento původ polarizuje fanoušky postavy, přičemž jedna strana je ráda za neortodoxní vyobrazení a plně jej podporuje s pozitivními ohlasy na zastoupení menšin. Druhá část fanoušků jej ovšem kritizuje s tím, že se jedná o pouhý marketingový kousek.

Kdo si tuto slavnou komiksovou hrdinku zahraje, zatím není známé. Casting teprve bude začínat, ale herečka, která se v této roli objeví v crossoveru, by v ní měla později pokračovat ve vlastním seriálu. Hlavní scenáristkou je Caroline Dries, jež se může chlubit zkušenostmi jako showrunnerka Upířích deníků a scenáristka pro Smallville. Na seriálu bude mít také velké slovo Greg Berlanti, jenž je pomyslným otcem celého komiksového vesmíru, který u stanice CW přebývá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace