Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comic Con: Novinkové střípky


ikona
Sam.Vimes
amercan horror storyarrowcloak and daggercomic concomicsdobrá znameníflashgood omensjack ryankomikskryptonlegends of tomorrowmayansriverdaleshadowhunterssupergirlumbrella academywalking deadzivi mrtvi
Přírůstky k obsazení, objednávky nových sérií a další novinky z Comic Conu. 

Comic Con nás poslední dobou bohatě zásoboval. Už jsme psali o remaku Buffy i přípravách komiksovky Starfire, níže najdete další stručné novinky o komiksových i dalších žánrových seriálech.

V páté řadě Flashe si Chris Klein zahraje záporáka jménem Cicada, který si za oběti vybírá lidi dříve zachráněné Flashem.

Ve čtvrté řadě Legends of Tomorrow se k Legendám připojí Alaska Yu, odbornice na nadpřirozené tvory, zahraje si ji Ramona Young (Santa Clarita Diet). Ve vedlejší roli Nateova otce, Hanka Haywooda, se objeví Tom Wilson (The Informant).

V sedmé sérii Arrow po Oliverovi půjdou již ve finále šesté řady zmínění „Longbow Hunters“. Zahrají si je Holly Elissa, Michael Jonsson a Miranda Edwards. Vzhledem k samotnému konci zatím poslední epizody se objeví také několik starých záporáků, které Green Arrow poslal za mříže – Bronze Tiger (Michael Jai White), Derek Sampson (Cody Runnels) a Danny „Brick” Brickwell (Vinnie Jones).


Herecké přírůstky ve čtvrté řadě Supergirl představují Nicole Mains (Royal Pains) jako transsexuální novinářka a superhrdinka Nia Na aka Dreamer, April Parker Jones (The Last Ship) jako plukovnice Haley a David Ajala (Nightflyers) jako Manchester Black.

V druhé řadě supermanovského prequelu Krypton se objeví Lobo, maniakální antihrdina z extrémně brutálních komiksů. Dá se čekat, že jeho seriálová verze bude výrazně umírněnější.

Marvelovský Cloak and Dagger má potvrzenou druhou sezónu.

Záporáka Jonathana Morgensterna si ve zbývajících dílech fantasy Shadowhunters zahraje Luke Baines. Přebírá roli po Willu Tudorovi, jelikož obličej změnila i postava v rámci děje.

Sutterova motorkářská novinka Mayans MC zatím jede po vlastní linii, v budoucnu se ale dá čekat nějaké přímější protnutí s něčím ze Sons of Anarchy. Mayans se odehrávají přibližně tři roky po událostech z finále SoA.


Penelope Ann Miller se objeví ve třetí řade Riverdale jako právnička, jež se snaží usvědčit Archieho.

Fantasy western Wynonna Earp bude pokračovat i čtvrtou sezónou.

Seriál Colony s Joshem Hollowayem a Sarah Wayne Callies po třech řadách končí.

V druhé řadě fantasy Midnight, Texas se objeví Nestor Carbonell (Lost), Jaime Ray Newman (Punisher) a Josh Kelly (UnReal).

Podtitul osmé řady American Horror Story je Apocalypse, půjde o již dříve oznámený cross-over témat první (Murder House) a třetí řady (Coven).


Ve čtvrté řadě Better Call Saul má být více styčných ploch s Breaking Bad, Bryan Cranston (Walt) ani Aaron Paul (Jesse) se ale neobjeví. Do budoucna ovšem jejich účast tvůrce Vince Gilligan nevylučuje.

V druhé sérii Star Trek: Discovery se k posádce připojí Rebecca Romijn (Mystique ze Singerových X-Menů).

Samantha Morton (Fantastická zvířata a kde je najít) se objeví v deváté řadě Walking Dead, zahraje si Alfu, vůdkyni drsných Šeptačů, kteří se maskují oblékáním do kůží zombií.

Ve Fear the Walking Dead by mělo být více průsečíků s Walking Dead.


Ve dvanácté řadě Teorie velkého třesku se objeví dospělá verze Tama Nguyena, Sheldonova kamaráda z dětství z Mladého Sheldona.

V adaptaci Pratchetta a Gaimana Dobrá znamení si zahraje i Frances McDormand. Nejspíš ji ale jen uslyšíme, namluví part vypravěče a hlas Boha.

Seriálový Jack Ryan ještě ani nezačal vysílat první řadu, ale už teď víme, že k té druhé se připojí i Noomi Rapace.

Netflix zveřejnil první promo k připravované adaptaci komiksu The Umbrella Academy:

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace