Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá se spin-offy Hry o trůny?


ikona
Spooner
gamegothbohrahra o trůny
Kolika dalších seriálů ze slavného fantasy světa se nakonec dočkáme? 

Všichni moc dobře víme, že fantasy megahit Hra o trůny to příští rok definitivně zabalí a epického zakončení ságy okolo Jona, Daenerys, Tyriona a spol. se dočkáme někdy na jaře. A že tím televizní výlety do Západozemí rozhodně nekončí. HBO totiž nějaký pátek pracovalo na pěti spin-offech, z nichž každý byl od jiných tvůrců. Nakonec pak dalo zelenou pilotu projektu s pracovním názvem The Long Night od scenáristky Kingsmanů či Kick-Ass Jane Goldman. George R. R. Martin, jenž na tvorbu všech spin-offů dohlížel, ovšem řekl, že rozhodně nemusí zůstat jen u jednoho seriálového bratříčka a před kamery se jich možná podívá hned několik. Spekulovalo se ostatně i novince o vzestupu a pádu Valyrie. Jenže teď to vypadá, že je všechno úplně jinak.

  

Prezident HBO Casey Bloys totiž před pár dny oznámil, že si kabelovka malinko rozmyslela plány a s více než jedním spin-offem aktuálně nepočítá. Práce na dalších projektech tedy končí a zbylé čtyři kousky jsou momentálně zcela u ledu. Stanice si zkrátka objednala raději více scénářů, ze kterých mohla vybírat. A jelikož The Long Night tuto “soutěž“ vyhrálo, nevidí zde důvod, proč by měli dávat zelenou i dalším kouskům. A vzhledem k tomu, že ani spin-off nebude nejspíš úplně levnou záležitostí, se jim vůbec nedivím. Na druhou stranu, vůbec bych se nedivil, kdyby někdy v budoucnu producenti přeci jen sáhli do šuplíku a jeden ze zamítnutých projektů nakonec odklepli. Stačí jen, když se pilot plánovaného spin-offu nepovede, nebo bude naopak výsledný seriál opět hitem, a spekulace o dalších seriálových bratříčcích tu máme dle mého nanovo. Prozatím ale mají další spin-offy dle všeho útrum.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace