Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zrušené Timeless dostane finále


ikona
Sam.Vimes
abigail spencernbctimeless
Sci-fi seriál Timeless nakonec neskončí cliffhangerem. 

Sci-fi o cestování časem Timeless to nemělo lehké. Jeho domovská stanice NBC jej zrušila již po první řadě. Seriál měl sice jen průměrnou sledovanost, našel si ale věrné diváky, kteří hned hlasitě protestovali, a tak NBC po třech dnech změnila rozhodnutí a objednala zkrácenou druhou řadu (deset epizod oproti šestnácti první řady). Po konci druhé série jej však zrušila znovu. Problém je (mimo jiné), že ta končila pořádným cliffhangerem.


Protestovalo se i tentokrát a produkující Sony se snažilo seriál udat někde jinde, což se dnes stává už pomalu běžnou praxí, když Netflix nebo Amazon dojíždí kdeco. To nevyšlo, ale NBC nakonec odsouhlasila objednávku dvoudílného speciálu, jenž příběh uzavře. Hercům sice podle smlouvy časové okno pro opci vypršelo již na konci června, vzhledem k zápalu, s jakým za obnovení bojovali na sociálních sítích, se ale ničí absence pravděpodobně bát netřeba. Fanoušci by sice byli raději za regulérní třetí řadu, vděk si ale zaslouží i tento krok, jelikož samostatné natáčení speciálu je oproti normálnímu seriálovému natáčení poměrně nákladné. Finále Timeless by se mělo odvysílat někdy koncem roku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace