Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Alf se vrací


ikona
Spooner
alf
Legendární mimozemšťan a milovník koček se nejspíš dočká rebootu! 

Co si budeme povídat, asi všichni víme, že rebooty či návraty starých pecek jsou momentálně v módě. Vrací se populární sitcomy (Roseanne, Will a Grace, Plný dům, Jsem do tebe blázen) i seriály, které už vlastně nechtěl nikdo nikdy vidět (Čarodějky, Roswell), nebo kousky, jež prostě už ze zásady nemohou překonat originál (Buffy). A jelikož většina těchto návratů slaví velký úspěch a v hitech z přelomu tisíciletí už za chvíli nebude z čeho brát, rozhodli se tentokrát producenti zalovit rovnou v osmdesátkách. A jak už jste správně pochopili, vrátí možná do hry samotného Alfa!

 

Nad rebootem hláškujícího chlupatého emzáka a hrdého občana planety Melmec aktuálně přemýšlí televizní sekce Warner Bros a momentálně hledá scenáristu, jež by Alfa šikovně přivedl zpátky na obrazovky. Zatím pak není jasné, zda půjde o remake, v němž ikona osmdesátek zkrátka ztroskotá na zahradě nové rodinky, nebo půjde rovnou o tak trochu pokračování. Producenti prý údajně koketují s nápadem, že by Alf zkrátka utekl z oblasti Area 51, kde byl držen v zajetí od konce původního seriálu. V novince by se tak konečně dostal zpátky na svobodu a objevoval moderní svět. A nutno říct, že v jeho hláškujícím podání bych si to rozhodně nechal líbit. Zatím není jasné, zda se na projektu bude podílet i Alfův původní dabér a tvůrce Paul Fusco. Jedno je ale jisté. Pokud se oblíbený pojídač koček na obrazovky opravdu vrátí, překonat originál nebude dneska zrovna jednoduché.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace