Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Patrick Stewart se vrací ke Star Treku


ikona
Sam.Vimes
picardstar trekstewart
Jeden z nejslavnějších kapitánů znovu poletí do vesmíru. 

Mluvilo se o tom už nějakou dobu, ale teď je to oficiální: sir Patrick Stewart se vrátí v jedné ze svých nejslavnějších rolí, jako kapitán Jean-Luc Picard ze Star Trek: The Next Generation. Sám Stewart to potvrdil na fanouškovském srazu Star Trek Convention v Las Vegas. Nemá jít o žádný reboot původního seriálu, ale jednoduše o další pokračování Picardových příběhů. Název ani datum premiéry zatím neznáme, víme ale že na seriál dohlédne Alex Kurtzman, který produkuje i Star Trek: Discovery a všechny novodobé filmové Star Treky.


Stewartův Picard patří spolu se Spockem a Kirkem k nejoblíbenějším startrekovským postavám vůbec, objevil se v sedmi řadách Nové generace a v několik filmech – Star Trek Generations (1994), Star Trek: First Contact (1996), Star Trek: Insurrection (1998) a Star Trek: Nemesis (2002). Kromě Picardova návratu v novém seriálu se Trekkies mohou těšit ještě na druhou řadu Star Trek: Discovery a na Star Trek: Short Treks, minisérii o čtyřech krátkých epizodách, jež se váže k Discovery

---

Vytáhni v hospodě: Jedním z kandidátů na roli Picarda byl i Edward James Olmos, ten však nabídku odmítnul. Šéfování vesmírné lodi si vynahradil později v seriálu Battlestar Galactica jako admirál Adama.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace