Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Thriller, krimi a pornodrama


ikona
Sam.Vimes
deuceforeverone dollartell me a storytrailer
V nejnovějších ukázkách se představují novinky Tell Me A Story, One Dollar, Forever a návrat The Deuce. 

Tell Me a Story

Hororové a thrillerové příběhy v moderní současnosti, jež variují motivy klasických pohádek jako Červená Karkulka nebo Tři prasátka. Zní to naprosto šíleně, kvalitativně to může dopadnout jakkoliv (i po shlédnutí traileru), ale zároveň je mi takhle nekonveční koncept sympatický a chtěl bych mu fandit. Tak snad se nedočkáme zklamání.

 
One Dollar

Americké maloměsto, několikanásobná vražda a jedna jednodolarová bankovka, která s ní spojuje hned několik lidí. Samotný trailer je na první pohled celkem OK, ale vlastně ve mně už pár sekund po konci nenechal žádný dojem. Zajímavější to začíná být až s informací, že každá epizoda bude vyprávěna z jiného úhlu pohledu, podle toho, jak titulní dolar střídá ruce. Škoda, že s tím ukázka nijak nepracuje.


Forever

Manželský pár si po 12 let poklidně žije své nevzrušující životy, až je něco vytrhne z jejich rutinní každodennosti a uvrhne do něčeho úplně nového. Těžko teď věštit výsledek, na to si trailer drží karty příliš blízko u těla, ale střižený je velice hezky, jak koláží oné rutiny, tak rychlým sledem podivných výjevů na konci.


The Deuce – 2. řada

První řadu The Deuce jsem neviděl, seriál od HBO ale sbíral chválu. Druhá řada v traileru nabízí tu správnou retro atmosféru a samozřejmě také Magie Gyllenhaal a Jamese Franca vychutnávajícího si dvojroli. Fanoušci by měli být spokojeni.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace