Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálová Batwoman má tvář


ikona
Spooner
arrowbatwomancwflashruby rosesupergirl
Kdo si zahraje slavnou comicsovou postavu a přidá se k Flashovi, Arrowovi a spol.? 

Zatímco filmové universum DC se zoufale plácá na místě a vymýšlí milion zbytečných projektů, z nichž nakonec většina nevznikne, jejich seriálovému světu na stanici CW se stále daří náramně. A jelikož je 5 comicsových seriálů v čele s Arrowem, Supergirl a Flashem evidentně málo, už brzy dorazí na obrazovky CW další slavná hrdinka. A jak jsme vás nedávno informovali, bude jí samotná Batwoman. Se známou ochránkyní Gothamu, civilním jménem Kate Kane, se poprvé potkáme už na podzim v dalším chystaném crossoveru Arrowa a spol., jenž bude (stejně jako před lety v případě Flashe) sloužit v podstatě jako její pilot, po němž producenti počítají s jejím vlastním seriálem. 

 

Ten aktuálně dává dohromady showrunnerka Upířích deníků Caroline Dries a Batwoman nám představí coby lesbičku a bojovnici proti bezpráví v ulicíh Gothamu, která ovšem ještě není tak úplně hrdinkou. Nejdřív totiž musí porazit své vlastní osobní démony. A nyní se dočkala hodně parádního obsazení. Seriálovou Batwoman si totiž zahraje australská drňačka Ruby Rose z Orange is the New Black, druhého Johna Wicka či žraločí novinky MEG. A vzhledem k tomu, že se aktuálně těší slušné popularitě a drsné holky jí jdou od ruky, nemohli tvůrci snad ani vybrat lépe. Castingově se prostě jedná o trefu do černého a my máme zase jednou důvod být na comicsovku od CW minimálně zvědaví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace