Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kam nás zavedou seriálové Star Wars?


ikona
Spooner
boba fettdisneyfavreaustar wars
První hraný seriál z předaleké galaxie se blíží. O čem by mohl být a jak moc epický bude? 

O hraném seriálu ze světa Star Wars se mluví už minimálně 10 let a za tu dobu se připravovala řada různých projektů. Jenže to vypadá, že tentokrát by to mohlo opravdu vyjít. Disney chce totiž seriálem ze světa Hvězdných válek pořádně nakopnout svou připravovanou streamovací službu a zdá se, že na tom rozhodně nehodlá nijak šetřit. Chystaná desetidílná série z dílny režiséra Iron Mana či Knihy džunglí, Jona Favreaua, by totiž dle nových spekulací měla stát rovnou 100 milionů dolarů a novinka se tak zařadí mezi nejdražší seriály historie. Ano, bude to velké a zatraceně epické. Kam nás ale další kousek ve světě Star Wars zavede?

 

Už nějakou dobu víme, že se novinka bude odehrávat 7 let po bitvě o Yavin, tedy 3 roky po epizodě VI. Vyplní tak tedy nejspíš další dějovou mezeru mezi šestou a sedmou epizodou. Nyní se navíc objevily na internetu spekulace o tom, že by se děj mohl odehrávat na planetě Mandalore, v domově velkých válečníků, z nichž se často stávají žoldáci a lovci odměn. A nejslavnější z nich není nikdo jiný než Boba Fett. Podle stránky Making Star Wars nás projekt zavede do doby, kdy planetou po pádu Impéria zmítají nepokoje. Seriál pak bude pojednávat o snaze vrátit Mandalore do starých pořádků a o tom, jaké má tamní dění důsledky ve zbytku galaxie. Ano, může se tak z toho vyklubat téměř cokoliv. Vzhledem k tomu, že tato planeta se doteď hraným kouskům vyhýbala a mohla by slibovat o něco drsnější podívanou, nás ovšem tato možnost velmi zajímá. Tedy pokud se tato internetové spekulace přeci jen potvrdí.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace