Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude čtvrté Fargo?


ikona
Spooner
fargofxrock
Čtvrtá řada oceňovaného seriálu se pomalu ale jistě blíží. Kam nás drsné příběhy zavedou tentokrát? 

Fargo patři bezpochyby mezi nejoceňovanější antologie posledních let, která si v dosavadních třech řadách dokázala udržet svou vysokou kvalitou. Se čtvrtým zářezem to ovšem dlouhou dobu vypadalo všelijak. Tvůrce seriálu Noah Hawley byl pracovně vytížen comicsovkou Legion i jinými projekty a jednu dobu to dokonce vypadalo, že se další řady ani nedočkáme. V poslední době se ovšem začíná kolem Farga konečně něco pořádného dít. Hawley má sepsaný scénář, FX dalo čtvrté sezóně formálně zelenou a dočkat bychom se jí mohli už příští rok. Jo, a hlavní role se tentokrát malinko netradičně zhostí spíše komediální Chris Rock, jemuž by mohla dle mého podobná látka docela sednout. O čem ale že to tentokrát vůbec bude?

 

Čtvrté Fargo nás zavede už docela daleko do minulosti, konkrétně do 50. let do Kansas City v Missouri. Zde vládnou podsvětí dvé mafiánské rodiny, jedna italská a druhá afroamerická, jež mezi sebou uzavřely příměří. To mimo jiné stojí také na tom, že si hlavy obou rodin pro zpečetění míru mezi sebou vyměnily své nejstarší syny. Celý mír a situace v obou rodinách se ovšem naruší poté, co hlava italské mafie zemře po náročné operaci. Noah Hawley nám zase hodlá naservírovat příběhově trošku něco jiného a sázka na dobovou gangsterku se mně osobně dost líbí. Chris Rock si pak zahraje právě hlavu afroamerické mafie, jež se bude muset s následným zmatkem co nejlépe vypořádat. Tak uvidíme, jak se s touto pro něj nezvyklou rolí nakonec popere. A zda nám Hawley a spol. i počtvrté naservírují pořádnou pecku.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace