Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spock našel novou tvář


ikona
Spooner
discoveryspockstar trek
Legendární postava se chystá do druhé řady Star Trek: Discovery. Kdo si slavného ušouna zahraje? 

Natáčení druhé série úspěšného hitu Star Trek: Discovery je v plném proudu a my už tak nějak počítáme s tím, že se v ní budou částečně plnit sny všech Trekkies fandů. Na palubě titulní lodi se totiž objeví dva staří známí. Už nějaký pátek víme, že se v seriálu objeví slavný kapitán Christopher Pike v podání Ansona Mounta z comicsovky Inhumans či Hell On Wheels a parádní trailer z Comi-Conu potvrdil několikaměsíční spekulace, že se budeme moci těšit i na nejslavnější postavu tohoto slavného universa, samotného Spocka. Doteď jsme ovšem nevěděli, kdo si ikonu Star Treku a nevlastního bratra hrdinky Michael Burnham vůbec zahraje. Teď už máme jasno. A nejsme z toho dvakrát moudří.

 

Pokud jste totiž čekali, že i tentokrát sáhnou tvůrci po nějaké známější tváři, jste na omylu. Mladým seriálovým Spockem se totiž stává prakticky neznámý Ethan Peck, jehož možná zná jen těch pár fanoušků seriálové verze 10 důvodů, proč tě nenávidím. A těch u nás asi opravdu nebude mnoho. Tvůrci se zkrátka rozhodli vsadit na neznámého koně a místo sázky na jistotu nás možná chtějí pořádně překvapit. Producenti pak samozřejmě hlásají, že jsou z nového Spocka nadšení (jak jinak) a ksicht Peck na ztvárnění populárního ušouna opravdu má. Tak uvidíme, zda nás nakonec opravdu příjemně překvapí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace