Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teorie velkého třesku končí


ikona
Spooner
big bangbig bang theorycbssheldontbbtteorie velkého třesku
Nejpopulárnější sitcom poslední dekády to po 12. sérii definitivně zabalí. 

Ano, v redakci možná nejsme největší fandové geeků z Teorie velkého třesku. Osobně mě pak mrzí, že seriál se už několik let motá v kruhu a vlastně nenabízí vůbec nic nového. I tak ovšem tvůrcům v čele s Chuckem Lorrem něco upřít nemůžu. A to, že vytvořili nejpopulárnější a nejsledovanější sitcom nejméně posledních deseti let, který udělal geekům a nerdům po celém světě obří službu a i v úctyhodné 11. sérii se mohl těšit jedné z největších sledovaností na amerických celoplošných stanicích. Jenže každá seriálová pohádka musí jednou skončit. A ta s názvem Big Bang Theory se s námi nadobro rozloučí příští jaro, na konci chystané 12. řady. 

 

Tuto pro fanoušky smutnou událost oznámila stanice CBS a produkční společnost Warner Bros TV. Ještě před pár týdny to přitom vypadalo, že se bude pokračovat dál, jelikož kravaťáci ze CBS oznámili jednání o prodloužení na další sezóny. Jenže tvůrci si už nejspíš správně řekli, že bude nejlepší skončit na ratingovém (skoro)vrcholu a neždímat seriál až do úplné únavy publika. Obzvlášť, když se jim značku podařilo rozšířit neméně sledovaným Mladým Sheldonem. Příští rok se tak s námi definitivně rozloučí jeden z nejvýraznějších a nejpopulárnějších seriálů tohoto tisíciletí. A já doufám, že už se konečně dočkáme pořádného sitcomu, který TBBT na vrcholu sledovanosti právem nahradí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace