Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Obsazení Doom Patrol se rozrůstá


ikona
Diego.Dorlan
Doom Patrol má premiéru sice daleko, ale už teď se snaží přilákat fanoušky obsazením. 

Že se obsazení Doom Patrol začalo pomalu odhalovat jsme psali již minulý měsíc. Nicméně až nyní přicházení producenti s odhalováním větších jmen. K obsazení seriálu se tak přidává Brendan Fraser. Toho jsme mohli v minulosti vídat zejména ve filmech, přičemž hádám, že většina diváků si jej bude pamatovat zejména díky Mumii. Nicméně se rozhodně nejedná o žádného seriálového nováčka. Ve velmi sympatické vedlejší roli jsme ho mohli vidět například v sitcomu Scrubs a letos se objevoval ve špionážní novince Condor jako jeden ze záporáků.

Partička vyvrhelů bojující za dobrou věc i přesto, že k nim společnost obrátila záda z různých, často velmi povrchních důvodů, se s tímto novým obsazením rozrůstá o Robotmana. Jedná se o bývalého závodníka, který po autonehodě přišel o tělo, ale díky zásahu jednoho vědce byl zachráněn jeho mozek, který byl poté vložen do nového, robotického těla. Fraserova role bude mix dabování aktuální verze Robotmana (což nám naznačuje velké zapojení CGI) a jeho vyobrazení před osudovou nehodou, které se dočkáme ve formě flashbacků.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace