Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na poslední Hru o trůny si počkáme


ikona
Spooner
gamegothbohrahra o trůnymartin
Doufali jste, že se epického zakončení slavného seriálu dočkáme už na jaře? Tak to vás čeká zklamání. 

Dnes je to přesně rok, co se s námi rozloučila sedmá řada fantasy hitu Hra o trůny. Ale i přesto nejsme očekáváné poslední sérii o nic blíže. Už dlouhou dobu bylo jasné, že tento rok se závěrečných 6 epizod, jež by měly údajně mít až stopáž klasického celovečeráku, rozhodně nedočkáme. A všichni tak nějak doufali, že HBO dostojí většině spekulací a poslední sezónu nám naservíruje už na jaře příštího roku. Jenže nyní to vypadá, že si na ni počkáme ještě o pár měsíců déle.

 

Naznačil to alespoň šéf sekce vizuálních efektů seriálu, Joe Bauer. Ten totiž fanoušky nyní malinko šokoval prohlášením, že zatímco natáčení skončilo minulý měsíc, na speciálních efektech se začalo pracovat prakticky až nyní. A budou na nich podle plánu pracovat až do května příštího roku. Vzhledem k tomu, že od února mají pracovat také na efektech k chystanému spin-offu GoT, je možné, že se jejich práce ještě o nějaký ten týden protáhne. Tak jako tak je ovšem už teď jasné, že na jaře se premiéry nejspíš nedočkáme a velkolepé zakončení uvidíme nejdříve příští léto. To pak znamená nejen to, že si na loučení s Jonem, Daenerys či Tyrionem počkáme o něco déle, ale navíc tvůrci podle všeho prošvihnou uzávěrkou na příští ceny Emmy. Snad tedy bude to čekání opravdu stát za to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace