Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Emmy Rossum končí v Shameless


ikona
krauset
emmy-rossumshamelessshowtime
Devátá série bude pro Rossum zřejmě tou poslední.  

Showtime potvrdil, že po 9. sérii a více než 100 epizodách opustí Shameless Emmy Rossum, představitelka Fiony Gallagher. Seriál, který započal v roce 2011, bude ale pokračovat dál. Shameless je drama s prvky černé komedie o dysfunkční rodině, v níž Frank Gallagher vychovává svých šest dětí, ale často jsou to spíš ony, kdo se musí postarat o osamoceného rodiče. Emmy uveřejnila na svém Facebooku emotivní dopis fanouškům, kde píše, že dokud před osmi lety nedostala roli v Shameless, neuvědomovala si, jak moc jí chybí kontinuita v hereckém životě. Jako jedináček vždy toužila po velké rodině a Shameless jí toto přání splnilo, protože vztahy mezi herci na place byly reálné. Viděla dětské herce dospívat a ti tančili na její svatbě. „Příležitost hrát Fionu byl dar. Je jen málo tak dynamických a mnohovrstevnatých postav. Posledních osm let bylo nejlepších v mém životě.“

 

Výkonný producent Shameless John Wells k jejímu odchodu uvedl, že „Emmy Rossum bude navždy součástí rodiny Shameless. Byla pro úspěch seriálu klíčová. Nejen tím, jak ztvárnila Fionu, ale i svým vůdcovstvím na place. Dokonce několik epizod i režírovala. Pracujeme na finále 9. řady, které, jak doufám, poskytne důstojné rozloučení s Fionou a uctí práci, již Emmy odvedla. Naše dveře budou ale pro Fionu vždy otevřené.“ Devátá série Shameless má premiéru 9. září a obsahuje 14 epizod. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace