Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Legendární Diablo se dočká seriálu


ikona
Spooner
diablonetflix
Slavná herní série se dočká seriálové péče od Netflixu. V jaké podobě se ji dočkáme? 

Jestli nějaká hra nepotřebuje ani na televizním webu dlouhé představování, tak je to počítačová legenda jménem Diablo. Slavná pařba je tu s námi už přes 20 let a bezpochyby patří mezi největší klasiky RPG žánru a ani řadu let od vydání třetího dílu fanoušků rozhodně neubylo. Tato značka je zkrátka stále silná, a tak se ji rozhodl ulovit Netflix pro jednu ze svých chystaných herních adaptací.

 

Tentokrát se ale tvůrci nevydají cestou epické hrané fantasy, ale brutálního animáku. Diablo by se tak mělo stát animovaným seriálem, v němž stejně jako v herní předloze půjde o poražení titulního Pána hrůzy. A jelikož sázka na kreslenou kartu vyšla Netlixu už u adaptace Castlevanie, nevidím důvod, proč by jim to nemohlo vyjít znovu. Projekt pak dostává na starosti scenárista chystaného Hellboye Andrew Cosby, jenž navíc slibuje nekompromisní rating R. A něco mi říká, že u této verze budou fanoušci brečet méně, než kdyby došlo na hranou variantu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace